Yine mi yuhalanayım

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Eskişehir maçında taraftarın tepki gösterdiğiSadri Şener, gazetecilerin ‘Kayseri maçına gidecek misiniz?’ sorusuna imalı yanıt verdi.

TRABZON’UN Avni Aker’de Eskişehir’le karşılaşıp, 3-0 yenildiği lig maçında taraftarın protesto ettiği Sadri Şener, dün gazetecilerin ‘Kayseri maçına gidecek misiniz?’ sorusuna kinayeli yanıt verdi. Bordo-mavili kulübün bugün Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde yapacağı olağan genel kurulu için Trabzon’a gelen başkan, havaalanında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
ESKİŞEHİR maçında skorun 3-0’a gelmesiyle artan tepkilerin ardından, 70. dakikada stadı terkeden Şener, yarınki Kayseri maçını tribünde izleyip, izlemeyeceği ile ilgili soru üzerine “Yarın akşam (bu akşam) İstanbul’da bir düğün var. Gider miyim, gitmez miyim bilmiyorum. Ama çok önemli bir konu değil. Yine mi yuhalatmak istiyorsunuz? Seviyorsunuz herhalde” cevabını verdi.
HAVALİMANINDA asbaşkan Nevzat Şakar, genel sekreter Hasan Yener ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Şener, kongrede muhalefet kanadının sert konuşma yapacağı yönündeki söylentiler üzerine ise “Muhalifler konuşacak. Konuşmak hakları. Çok heyecanlanmayın, anormal bir şey olmayacak” dedi.
ÖTE yandan bugün 11.00’de başlayacak ve seçim maddesi bulunmayan genel kurulda kulübün borcu, transfer yanlışları ve şike sürecinde izlenen tutum yüzünden yönetime sert tepki gösterilmesi bekleniyor.

İBRA İÇİN DİLEKÇE
KONGREDE eski başkan Şamil Ekinci’ye “onursal başkanlık” sıfatı verilmesi için önerge sunulacağı bildirilirken, daha önce ibra edilmeyen eski başkanlardan Nuri Albayrak’ın, yönetiminin ibra edilmesi için dilekçe vereceği öğrenildi.

Milliyet - YİNE Mİ YUHALANAYIM

Geri