Yine H.H İş Başında Tebrikler

annadıım kadarıyla solarizin kişisel sitesi ve hh le bi alakası yoq gibi=)e o zaman ne alaka hh le=)RekLam yapmak yasak bookmark bölümüne açsan daa ii olurdu ;)

dHipfR££z£' Alıntı:
annadıım kadarıyla solarizin kişisel sitesi ve hh le bi alakası yoq gibi=)e o zaman ne alaka hh le=)RekLam yapmak yasak bookmark bölümüne açsan daa ii olurdu ;)

ehehee yaf ne bilim kişisel site olduğunu zannettim ki mp3 sitesi olacak :d
Altan abi dayanamaz ekler bi taraflarına hackhell hizmetidir die :d

Aşada Görmüş oldugunuz Sanatçıların üzerlerine tıklayarak full albümlerini indirebilirsiniz yapmanız gereken sadece bu =) rar şifreleri bysolariz veya hackhell dir.

Hizmetidir yazmasına gerek yok. ;=)

bu bir hackhell.com hizmetidir hackhell.com muyap tarafından zarar görmesin diye düşünüp yazmama kararı aldım herşey hackhell.com için arkadaşlar kişisel özelmi kaldı bizde =)

sık kullanılanlarda... ;)

Solariz' Alıntı:
bu bir hackhell.com hizmetidir hackhell.com muyap tarafından zarar görmesin diye düşünüp yazmama kararı aldım

arkadaşlar müyap fena araştırma kapasitesine sahip. bu mesajları okumasınlar. konuyu forumdan silin pleas. böyle orta yerde durmasın. sadece reklamını yapalım. hackhell hizmetidir falan demeyelim. ama siz daha ii bilirsiniz. bu benim düşüncem :D

nedemiş bir yorumcu (ben yani :D ) banka soy, hızsızlık yap, milleti dolandır, hazine arazisine şahsın adına villa yaptır ama müyapa bulaşma :) :) :)

edit: bu arada solariz abimizi geçemeyiz tabikide ama arşivimizle daima yanındayız. arşiv sağlamdır ama söyliym :D

Site bize reklam varmiş içeriğini hackhell.com sağlamıyor. Reklam almamıza müyap karışamaz =)

Yine bir hizmet...yeni bir hizmet... ii iş cıkarmıssın altan;)ellerıne saglık..

MelihBakR' Alıntı:
ellerine sağlık abicim gerçekten güzel düşünce ;)

hackhell'a daha hangi yüzLe giriyorsun. Merak Ediyorum..

güzel fikir ......

yardımcı olabileceğim bise olursa ben brdaym :goz:

1.Yeni Türkü Olmasa mektubun
2.Tarkan Selam Ver
3.Şebnem FErah Yağmurlar
4.Sezen Aksu Vazgeçtim
5.MAzhar Alanson Ah Bu Ben
6.Çelik Kİm Daha Çok Seviyor
7.Hazal Sürgün Aşkımız
8.Harun Kolçak Gitme Seviyorum
9.Gece Yolcuları Unut Beni
10.Fatih ERkoç Ellerim Bomboş