yine bi msn virüsü :/

4colazizi

New member
Reaction score
0
daha once gormediğim bi msn virüsü bulasti makinama,
ne eset ne kaspersky bulamıyo sorunu su anda :/
kısaca sorundan da bahsedeyim;msn acık durumdayken makina kısa bi süre donuyo,online olan kişilerin pencerelerini tek tek acıp linki atıyo,işi bitince ancak makinanın donması geçiyo :/
sonrasında da msni kapatık tekrar acmadan hiçbi konusma penceresi açılmıyor...
msn virus cleaner-eset-kaspersky-msni tamemen silip orjinal ingilizce diliyle yükledim,şifremi değiştirdim ama hiçbiri işime yaramadı,
yardımcı olabilirseniz cok sevinirim
simdiden cok tesekkurler....

Ad-aware avira felan dene olmadı son çözüm ve kesim çözüm format =)

bi msn virüsü yüzünden de format atmak pek istemiyorum :(
bi çare bulamazsam mecbur atcam yada msn kullanmıcam

ya öyle de cins bişe ki digerm msn virüsleri gibi sadece linke tıklanınca bulasma durumu yok,
kendiliginden bulasiyor :s

C, D, E vs sürücülerin varsa onlarada bulaşmıştır.Harddiskine full format atmadıktan sonra çözüm değildir sadece işletim sisteminin oldugu sürücüye format atmak. Combofix adlı programla kolayca silebilirsin.

denicem...

hiç gerek yok başlat çalıştır msconfig başlangıca atıp exe durmadan çalıştıran msn spammer bulaşmış bilgilsayarına başlangıç sekmesinde tanımadıgın exelerin kuttucugunu boşalt uygula bilgisayarını yeniden başlatmak istiycek yap ve sorunun ortadan kalksın exe hiç bi antivirüs yakalayamaz büyük ihtimale packledikleri içindir exe nin bilgisayarında durması sana bi zarar vermiycektir başlangıcta aktif olmadıgı için rahat rahat kulanabilirsin.

hiç gerek yok başlat çalıştır msconfig başlangıca atıp exe durmadan çalıştıran msn spammer bulaşmış bilgilsayarına başlangıç sekmesinde tanımadıgın exelerin kuttucugunu boşalt uygula bilgisayarını yeniden başlatmak istiycek yap ve sorunun ortadan kalksın exe hiç bi antivirüs yakalayamaz büyük ihtimale packledikleri içindir exe nin bilgisayarında durması sana bi zarar vermiycektir başlangıcta aktif olmadıgı için rahat rahat kulanabilirsin.

kardesim dediğini yaptim isime yaradı,
tüm arkadaslarim kurtuldu su illetten sayende cok ama cok tesekkur ederim...

abi bende de msn düe kdr çalışıodu şimdi 80070005 hatası veriyo internet de arştırdm ne yap dediler se yaptım bi format atmadm var mı çaresini bilen?

o problem bende de wardi
msni komple kaldir,
sonra tekrar kur düzeliyor...

daha once gormediğim bi msn virüsü bulasti makinama,
ne eset ne kaspersky bulamıyo sorunu su anda :/
kısaca sorundan da bahsedeyim;msn acık durumdayken makina kısa bi süre donuyo,online olan kişilerin pencerelerini tek tek acıp linki atıyo,işi bitince ancak makinanın donması geçiyo :/
sonrasında da msni kapatık tekrar acmadan hiçbi konusma penceresi açılmıyor...
msn virus cleaner-eset-kaspersky-msni tamemen silip orjinal ingilizce diliyle yükledim,şifremi değiştirdim ama hiçbiri işime yaramadı,
yardımcı olabilirseniz cok sevinirim
simdiden cok tesekkurler....

diyen arkadaşım yapman gerekeni şimdi anlatıorm sana bzm kullandıgımız bir pro var sizin gbi pc professyonel kullanamıyan arkadaşlar için sakıncalı yapman gereken combofix die bir pro var bunu ykle tarama yap ve sonra sil bu proyu eger silmezsen pcni çökertmeye kadar yolu var hergn ayar çekmen lazm bunuda siz yapmassınız neyse şimdiden önemli deil :D

abi bende de msn düe kdr çalışıodu şimdi 80070005 hatası veriyo internet de arştırdm ne yap dediler se yaptım bi format atmadm var mı çaresini bilen?

kardeşim çaresini bulmak için msn ni komple parçalarına ayırdım açık yolları denedm herşeyi yaptım 1 haftamı harcadı ama çagresi şu
Program files\Windows Live\Contats yapın sonra burda bulunan abssm.dll,consync.dll ve wldlog.dll dosyalarını silin
bu dosyaları sildikten sonra msn tekrar açmayı dene emin ol hata vermeden açılacaktır şimdiden ö deil :D

Geri