<< Yine Aylardan Kasım >> Bayramınız Kutlu Olsun

DaredeviLL

Uşak Gfb
Reaction score
0
Spor Sevgidir

Galatasaray taraftarını haftalar öncesinden bir heyecan sarmıştı. Ali Sami Yen stadını hıncahınç doldurmuşlar, bir gelinevi edasıyla kutlamalar yapılıyordu. Ali Sami Yen'de özlem dolu ilginç bir pankart FB'lilerin ve tüm medyanın ilgisini çekmişti: "Tostlarınızı yiyin, 6 Kasım'da geliyoruz.".. Pankartına bir hafta sonra Kadıköy'de açılan yine özlem dolu bir pankartla karşılık bulmuşlardı. "Tostlar iptal, 55 bin sosisli sizi bekliyor." Karşılıklı yapılan sevgi gösterileri bu dev maça ilgiyi artırmıştı. Türk ve yabancı basın dünyaca ünlü bu derbiye odaklanmaş, Galatasaray'lı futbolcular maç öncesi tüm hazırlıklarını yapmışlardı.

6 KASIM günü

6 Kasım günü gelip çatmış, Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı Fenerbahçe'li 55 bin biletli taraftar ile doldurulmuştu. Çünkü sezon başında yapılan anlaşma gereği Fenerbahçe kulübü Galatasaray'a bilet vermemişti. Fenerbahçe taraftarı pankartlarla Galatasaray'lılara sevgisini dile getiriyordu. Hayat durmuş tüm gözler Kadıköy Şükrü Saraçoğluna çevrilmişti. Aylar sonra Kadıköy'e gelen Galatasaray hiç ummadığı ama hakettiği bir skorla evine geri dönüyordu.
Sonrasını Sizlerde Canlı Olarak Yaşadınız Zaten​

15wfqts.jpg

Önemli Not : Lütfen Kimse Kışkırtıcı Post Atmasın Fenerbahçe Taraftarı Olarak Bu Güzel Günü Anmak Bizim En Büyük Hakkımızdır.

Sarı Lacivert e Gönül Veren Değerli Kardeşlerim ;
Lütfen Saygı ve Sevgi Çerçevesinin Dışına Çıkmadan Birbirimize Takılalım.
Rakip Takım Taraftarı Kardeşlerimizde Bu Konuda Gerekli Hassasiyeti Gösterceklerdir. Eminim​

Antu'nun bu özel günle ilgili görseli güzel olmuş.Gerçi bildiğimiz klip ama..En beğendiğim sahnesi de devre arasında soyunma odasına giderken ''ya birşey yaptıkları yok'' diye çırpınması.Birşey yapsak ne olacaktı düşünmek bile istemiyorum...İzlemek isteyenler için ,

http://www.antu.com/AntuGorsel.aspx

Kadıköy tarih dersanesi :D

Tam arada kalmışım ben yaw :saskin
en iyisi susmakmış aslında

:D ehueheuhu Geyiq yapıoruz daı sakın alınmasın gsliler bu fenerden bi cacık olmaz :D bellide olmaz sağı solu genede :D şaşırtmada yapabiliolar Size patLama yapma ihtimalleride var :D

AdamLara ŞampiyonLar Ligini aLsaLar 6 kasımı yine unutmazLar :-D

Neyse Bayramınız kutLu oLsun ne diyeLim :p

Yaşının Üstünde Bi Nezaket Örneği Gösterdin Kardeşim Seni Takdir Ediyorum Gerçekten
Olayı Tam Mekanizmasından Anladın ve Bu Konunun Kışkırtma ve Kızdırmaca İle Uzaktan Yakından Bi Alakası Olmadığını Düşündüğünden Adım Gibi Eminim. Teşekkür Ederim Kardeşim. Bazılarının Bu Davranışından Örnek Alması En Büyük Temennim :clap

:D ehueheuhu Geyiq yapıoruz daı sakın alınmasın gsliler bu fenerden bi cacık olmaz :D bellide olmaz sağı solu genede :D şaşırtmada yapabiliolar Size patLama yapma ihtimalleride var :D

Yok be yahu ne alınması aksine kupa maçını her Türk gibi gibi heyecanla seyretmiştim ben, dünkünü özellikle seyretmedim açıkçası.İlk maçta ifrit olmuştum. Ama sadece iyi mücadele etmiş FB dün.

Yok be yahu ne alınması aksine kupa maçını her Türk gibi gibi heyecanla seyretmiştim ben, dünkünü özellikle seyretmedim açıkçası.İlk maçta ifrit olmuştum. Ama sadece iyi mücadele etmiş FB dün.

Bende 1 puan için oynasaydım takımımındaki malzemeyi iyi kullanır 90 dakika pozisyon vermezdim arsenale yani amaç farklı ? aragones burdan 1 puan alırsam porto ve kiev maçlarında daha rahat oynatırım dedi kendi kendine mantıklı bence..arsenal yenilicek bir takım degıldı kendi evinde biraz farklı bakın olaya :D

€rd@ls10;3693104' Alıntı:
katılmıyorum düşencene bi GS lı olarak ..kutlayabilisin ama bu şekilde gündeme getirmen hoş olmamış

Fenerbahçe Bölümündesin Acaba Ondan mı Hoş Gelmiyor Sana ??? Bi Düşün Bakalım. Yazılanda Çizilende Kişiliğinize Karakterinize Küfür V.B. Şeyler Olsa Zaten Bu Konu Açılmazdı.

önce tebrik, sonra 9 Kasım'da 6'yı tersten göreceğinizi temin ederim.. :hhmanD
şaka tabii..
biz kim kadıköyde maç kazanmak kim..:vur

Geri