Yine İsrail yine Vahşet!

T

Banned
Reaction score
0
Hiç şüphesiz Katil İsrail’in Gazze’de 300’ün üzeride Filistinliyi şehit etmesi İslâm coğrafyasını derinden sarstı.

Başta ABD olmak üzere Batı ülkelerinin desteklediği gözü dönmüş terör devleti İsrail, Hamas ile varılan ateşkesin sona ermesinin hemen ardından hava saldırıları ile Gazze’yi kan gölüne çevirdi.

Dünya’nın gözü önünde terör devletinin füzeli saldırıları sonucu aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu 300’e yakın Filistinli şehit olurken, çoğu sivil 400’den fazla kişinin de yaralanması tarihe “en kanlı insanlık suçu” olarak not edilecek.

EN SERT TEPKİ TÜKİYE’DEN

Vahşi saldırı ülkemizde başta Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Tayyip Erdoğan olmak üzere SP Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu, sivil toplum kuruluşları ve duyarlı vatandaşlarımızın sert tepkilerine neden oldu.

Şehit edilen Filistinli kardeşlerimiz için Anadolu’nun değişik yerlerinde gıyabi cenaze namazları kılınırken, “kanlı katliam” adeta Türkiye’yi ayağa kaldırdı.

Suriye’den yapılan resmî açıklamada ise İsrail sert bir şekilde uyarılıp İsrail ile olan dolaylı müzakerelerin bütünüyle askıya alındığı açıklandı.

Terör devleti İsrail’in katliam saldırısına diğer İslâm ülkeleri liderlerinden de sert tepkiler geldi. Libya Lideri Muammer Kaddafi, İsrail’in Gazze Şeridi’ne hava saldırıları düzenlemesinin ardından Arap liderleriyle görüştü.

Libyalı üst düzey bir yetkili, “Kaddafi’nin İsrail’in Gazze’deki kasaplığının ardından sert ve ciddi bir tutum belirlemek üzere Arap liderleriyle temasa geçtiğini” belirtti. İran ise “Siyonist rejimin Gazze’deki sivilleri hedef alan geniş çaplı saldırısını şiddetle kınıyoruz” açıklamasında bulunarak, masum insanlara karşı saldırıların kabul edilemeyeceğini bildirdi.

Kahire'de bir araya gelen Arap büyükelçilerinin ''İsrail'in Gazze'ye karşı saldırılarını durdurmanın yolları Katar'ın başkenti Doha'da Cuma günü yapılacak olağanüstü liderler zirvesinde'' masaya yatırılacağı gelen bilgiler arasındaydı.

ABD VE AB SAMİMİYET TESTİNDE SINIFTA KALDI

İnsanlık tarihinin en önemli dramlarından biri olarak vesikalara geçecek olan bu kanlı vahşete AB Dönem Başkanı Fransa’nın Cumhurbaşkanı Sarkozy, İsrail’i hedef alan roket saldırılarının ve İsrail’in Gazze’ye yönelik bombardımanının hemen durdurulmasını istemekle yetindi.

Dramda bile denge unsuru arayan Rusya ise, Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, İsrail’in Gazze’ye yönelik “geniş çaplı operasyonu” durdurması istenirken, Hamas’a da İsrail topraklarını hedef alan roket saldırılarına son vermesi çağrısında bulundu. Açıklamada, şimdiden çok sayıda sivilin ölmesine ve Filistin halkının acı çekmesine sebep olan Gazze’ye yönelik geniş çaplı operasyonların hemen durdurulması gereğine işaret edildi. Rusya ayrıca Hamas’a İsrail’e yönelik roket saldırını durdurma çağrısında bulundu.

AB Yüksek Temsilcisi Javier Solana da, sözcüsü aracılığıyla, Gazze’de acil ateşkes çağrısında bulundu.

Solana’nın sözcüsü, Gazze’deki olaylardan endişe duyulduğunu, tarafların itidalli olmaları gerektiğini söyledi.

İngiltere de, İsrail’in saldırılarından “derin endişe” duyduğunu belirterek, İsrail hükümetinden “son derece ölçülü” olmasını istedi. İngiltere Dışişleri Bakanlığı, İsrail’e yönelik roket saldırılarının da hemen durdurulması çağrısında bulundu.

İşte medeniyet denilen sözde çağdaş uygarlık, bu tavrıyla samimiyet sınavını geçemedi.

Her zamanki gibi yine ateş düştüğü yeri yaktı!

Tüm bu yaşananlar, Müslüman’ın Müslüman’dan gayrı dostunun olmadığını bir kez daha kanıtlamış oldu.

Rabbimizin bu isyankâr terör devleti İsrail’i Kahhar ismi celiliyle kahretmesi duası ile…

Bir olalım birlik olalım.

KAYNAK

onlar öldürünce adı vahşet biz öldürünce adı cihat,zafer, fetih oluyor ilginç bir durum gerçekten...

gayet açık bir söz neresini anlamadın yoksa işine gelmedimi atalarınız değil miydi bükümediğin eli öpeceksin diyen unuttunuz mu yemedi mi...yerse net işte...

onlar öldürünce adı vahşet biz öldürünce adı cihat,zafer, fetih oluyor ilginç bir durum gerçekten...

müslümanın vatanı ve dini için ölemsi de şehit lik,diğerlerinin ölmeside ölülüktür. senin dini kavramların terminolojisinden bile haberin olmadığı belli. ona buna şehit lik payesi verme modası başlıyalı ,sizin basın şehitleriniz,devrim şehitleriniz, gibi uydurmasyon şehitliklerin olduğu bir ülkede ,cihat ın,hicretin,zaferin,gazanın,şehitliğin dalga konusu olması gayet doğal..bilmediğin konuda ortalık bulandırma.

boş laflarla bana saldıracağınıza gidin sevmediğiniz yahudilerle savaşınsanıza yerse tabiii hadi yallah...gösterin büyüklüğünüzü bakim heheh...

allah allah ben bu helfun u anlamadım burda bi vahşet yapılıyor sen hala kelime oyunlarıyla uğraşuyorsun allahın gazabı israilin üstüne olsun

helfun yoksa sende yahudimisin ?

allahın adaleti büyüktür yaptıkları yanlarında kalmayacak

boş laflarla bana saldıracağınıza gidin sevmediğiniz yahudilerle savaşınsanıza yerse tabiii hadi yallah...gösterin büyüklüğünüzü bakim heheh...

sana kimsenin saldırdığı falan yok .konuyu da sapıtma yazacaksan adam gibi yaz fikrini .sen yahudi sempatizanısın galiba...

sempatizan falan değil bu düpe düz yahudi bence

Valla arkadaş kendi içimizdeki yahudilerle (kafa olarak) savaşmaktan, göremediğimiz tanımadığımız hasımlarımızla gölge boksu yapmaktan, silahlanıp Filistin' e gitmeye imkan bulamadık. He bu arada çok güzel "burada klavye cambazlığı yapacağınıza gidip filistin de savaşsananıza" edebiyatı yapıyorsun. Kendi mücadelelerinde ne kadar aktifsin (klavye dışında) önce ona bi bak, sonra gel filistine nasıl uçak bileti alınır onu öğret bana.

Valla arkadaş kendi içimizdeki yahudilerle (kafa olarak) savaşmaktan, göremediğimiz tanımadığımız hasımlarımızla gölge boksu yapmaktan, silahlanıp Filistin' e gitmeye imkan bulamadık. He bu arada çok güzel "burada klavye cambazlığı yapacağınıza gidip filistin de savaşsananıza" edebiyatı yapıyorsun. Kendi mücadelelerinde ne kadar aktifsin (klavye dışında) önce ona bi bak, sonra gel filistine nasıl uçak bileti alınır onu öğret bana.

kardeş sen ne diyon yav anlamadım saçmalamnın bu kadarınıda görmedim ha helal valla.

bu adam kesin kafir ve yahudi beyler öldürün gitsin bozgunculuk yapan dinsizleri, allah müslümanları korusun amin..

kardeş sen ne diyon yav anlamadım saçmalamnın bu kadarınıda görmedim ha helal valla.

bu adam kesin kafir ve yahudi beyler öldürün gitsin bozgunculuk yapan dinsizleri, allah müslümanları korusun amin..

Mükemmel anlayış, süper tesbit....

Bakın boykot denince hakikatten sadece kola ciklet anlamayın arkadaşlar. Gerçi bunlar da ciddi rakamları buluyor ama daha da ilginç bir şeyi hatırlatayım müsade ederseniz. 2002 Mart' ında İsrail' in batmakta olan IMI (İsrail Military Industries) firmasına 700 milyon dolarlık tank modernizasyonu işini verip o firmayı batmaktan son anda kurtarmadık mı? Üstelik de bu iş ihale açılmaksızın o firmaya yağma hasanın böreği gibi sunulmuştu. Ve yine üstelik israilin onlarca filistinliyi katlettiği bir günde atılmıştı imzalar çok iyi hatırlıyorum. Öfkemden kudurmuş, ama elimden birşey gelmediği için kafamı duvarlara vurmuştum. Ve yine üstelik de ekonomik kriz sebebiyle tüm ihalelerin durdurulduğu bir dönemdi. Hatırladığım kadarıyla Allah'tan bu şerefsiz itler işi beceremediler de sonrasında iş yatmıştı. Ya da tam olarak nasıl sonuçlandı ya dur bir geriye döneyim bakayım...

Not: Şerefsiz itler burada israilliler oluyor. Başka tarafa çekmeyin.

Sen bu mesajımdan da benim yahudi ve kafir olabileceğimi söyleyebilir misin? Sadece bu yeter, başka örneğe gerek yok !

benim anlamadığımda şu: 70 lerde solcu devrimci gençler filistin halşkına destek vermek amacıyla o ülkelere gidip israile karşı savalşırken onlar terörüst oluyordu (solcu devrimciler) şimdi ise durum tamamen değişti. filistine yardım çağrısı yapanlar o solculara terörit anarşist dsiyen kişiler.

cevabınıda ben vereyim hemen. o zaman israile karşı savaşı FKÖ yapıyordu. arafat savaşı arap halkın özgürlük savaşı oalrak adlandırıyordu. şimdi ise HAMAS yapıyor aynı savaşı. ve savaşın adı şimdi müslümanların özgürlük savaşı. değişen sadece bu

ama ölenler aynı.

ve bir kere daha

kahrolsun faşizm

arkadasim soyledigine katiliyorum ve tebrik ediorum... Neden muslumanlar oldurunce vahset olmuo!! olaylara hep tek tarafli bakiosunuz! Hamas bu saldiriyi sonuna kadar haketti! Fazla kasindi, hatta ateskes anlasmasini Hamas bozdu! Birkac gun uzatilma onerilerine dahi yanasmadi bile! Ve su an da İsrail de kasinan Hamas'i guzel bir sekilde kasio.. Sonuna kadar da İsrail'i destekliorum! Bocek olmayi kabullenenler ezilince sikayet etmemeliler!!!!!!!

Halep ordaysa ARŞIN BURDA!

Filistin Ordayda SİVAS BURDA!

Sivasın acılarını dindirilemeden bana filistinden bahsetmeyin'

bana arapın yahudinin maceralarını anlatmayın GEÇİN BUNLARII TIRIVIRI ....

israil durup dururken atmadı bombaları. israil yanlısı da değilim ama hak ettiler. iki günde tam 220 roket attılar israile. ya adam gibi efeleneceksin, ya da sonradan ağlamayacaksın..

israilini yaptığını biz de pkk itlerine ya da apoyu barındıran suriyeye yapabilseydik ya da kuzey ıraka şu an biz de rahattık.

ya çok ilginç insan gördüm ama böylesini görmedim inşallah yanlış yzmıştır

minimize bu kadarmı duyarsız olduk orada müslüman kardeşlerimiz katledilirken sen hak ettiler diyorsun hamasla o masumların ne ilgisi ne günahı varrrrr

Geri