Yine ÇinLiLer....MiDe Sorunu oLanLar BakmaSın....

angel_ina

Altın Üye
Reaction score
0
5y8og0l.jpg

6d0kn13.jpg

68hnwoi.jpg

6gt99jc.jpg

6ccq1pj.jpg

66v3fox.jpg

teyzeme bak sanki kuzu pişirio...
6b1flg0.jpg
6h3buhe.jpg

sıradaki en iqrencii :angry
6g4ha40.jpg
:angry

sakın bana onu yiyeceklerini söylemeyin diyecektim ki yiyolarmış.İrençliğin sınırı yok galiba orda

zikkim yesinler insallah.....yiyecek baska bisey kalmamis gibi.made in china yazan hic bir sey almayiin...

arkadaslar bişey dicem kızcaksınız ama biz nasıl tavuk yerken normal et turleri gibiymiş gibi yiyoruz yada ne biliyim inek her sey olabilir onlarda kopek yiyo bunda fazla ters bişey yok bence tamam goruntuler iğrenc olabilir ama kurban bayramlarında bazı densizlerin yaptıgı iğrenclikler herkes bilir kucuk cocukların onunde azmı kurban parcalamadılar yada sokak ortasında pislik içinde mikropların ureyebilecegi en musait ortamlarda kesilen kurbanlar war

çinlilere bu konuda saygı duyuyorum tamam diğer yedikleri seyleri ( en kotusude cenin ) insan aklı almaz mide kaldırmaz ama bu kopek yemede bi sorun yok bence

hayvan mı kalmamışta it yiyo bunlar harbi ya bunlar adam da yemesin

bence okdarda kötü degil ayrıca iştah acıcı duruyor.........:))))))))))))

satanistten bi farkı yok bu aq ların

allahım sana şükürler olsun yarbbim ne köpek ne kedi nede domuz yüyorum sen beni aç bırak ama böyle irençliklerre salma rabbim

aminnnn

rapl0rd' Alıntı:
arkadaslar bişey dicem kızcaksınız ama biz nasıl tavuk yerken normal et turleri gibiymiş gibi yiyoruz yada ne biliyim inek her sey olabilir onlarda kopek yiyo bunda fazla ters bişey yok bence tamam goruntuler iğrenc olabilir ama kurban bayramlarında bazı densizlerin yaptıgı iğrenclikler herkes bilir kucuk cocukların onunde azmı kurban parcalamadılar yada sokak ortasında pislik içinde mikropların ureyebilecegi en musait ortamlarda kesilen kurbanlar war

çinlilere bu konuda saygı duyuyorum tamam diğer yedikleri seyleri ( en kotusude cenin ) insan aklı almaz mide kaldırmaz ama bu kopek yemede bi sorun yok bence

sana tamamen katılıyorum biz nasıl bazı zamanlarda off geçen gün kuzu çevirme yaptık diyip ballandırarak anlatıyorsak onlar içinde aynıdır herhalde

agızlarının tadını iyi biliyorlar ne diyeeyim ehuehuehu
gercekten igrenc insanlar ya bunlar mide yerine ne tasıyorlar merak ettim gercekten

acaba türkiyede yapan war mıdır bi tatsak acaba nası bişe it yemek

bööööö iğrenççç:)

Geri