Çorapları Kokanlar Anıtkabir’e Girmesin

Newwave

Altın Üye
Reaction score
0

2rh2vm9.jpg

Çorapları kokanlar Anıtkabir’e girmesin

Anıtkabir'i dezenfekte etmek gerekir

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde 14- 20 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali'nde sahneye çıkan Volkan Konak, sık sık Atatürk'e sevgisini dile getirdi.

Çorapları kokanlar Anıtkabir'e girmesin

Atatürk karşıtlarından 'çorapları kokanlar' diye söz eden Volkan Konak, “Onlar Ankara ziyaretlerinde Anıtkabir'i ziyaret etmiyorlarmış. Aman etmeyin. Onlar çorap kokulu adamlar. Onlar topuklarının arkasına basarak girmesinler zaten Anıtkabir'e. Onlar girerse, Anıtkabir'i dezenfekte etmek gerekir” diye konuştu.

Nazım şiirleri okudu

Kemer Belediyesi tarafından bu yıl 6'ncısı düzenlenen festivalde sahneye çıkan Volkan Konak, yaklaşık bir saat kaldığı sahnede hem ağladı hem de izleyenleri ağlattı. Hareketli şarkılarla programına başlayan Volkan Konak, söylediği romantik şarkılar, anlattığı hikayeler ve okuduğu Nazım Hikmet şiirleri ile izleyenlere duygu dolu dakikalar yaşattı.

Bu ülkeyi sevmeyen insanları sevmem

Aynı ideolojide olmayan, aynı fikri taşımayan insanları sevebileceğini söyleyen Volkan

Konak, “Ben yalnızca bu güzel ülkeyi sevmeyen insanları sevmem” dedi.

Volkan Konak'ın burada "Çorapları kokan adamlar" diye bahsettiği açık açık söylemese de İslamcılar.. Beyaz Türklerin Cuma'dan cumaya hatta bayramdan bayrama gittiği namazlardan sonra aralarında konuştukları konular arasındadır. Hep benzer diyaloglar duyulur.

- Geçen bayram namazına gideyim dedim. Gitmez olaydım. Ayak kokuları, ter kokuları birbine karışmış.. İğrennnçç.. diye uzayıp giden konuşmalar.

Kaynak

Bu düşünceden alınanlar olmuş :D

Haydi Volkan Konak ve düşüncesine sövmeye.......

ÇorapLarıı kokan hic bir yere girmese cok güzeL oLur ama
nsL yapacakLar kapıya görevLi koyup geLenin ayağınımı kokLayacakLar :gulumseCocuk:

VOLKAN KONAK'ın kendi yakını (isimde verebilirim), onun tam bir PONTUS cu olduğunu söylemişti..
bu adam önce cenabetini temizlesin, bu yaşına kadar camiye gidipte ayak kokusu aldıysa onun burnunun duyacağı en hoş koku ayak kokusudur da ondan...

:hhmanD al benden bu kadar.....
insanları ikiye üçe beşe bölmek sanamı kaldı ...
ATATÜRK senin tekelindemi bizim sevmeye kabrine gidip fatiha okuma hakkımız yokmu yobazın önde gideni...

Kamer28 kimseden alıntı yapmadan kimseye bulaşmadan düşüncemi yazdım. İlgili mesajını silmeni istiyorum. Düşünceme gülecek kadar adam olman lazım önce...

Kime bulaştığını bilmiyorsun....

adamlığımı senin gibilere sorgulatmam ...ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın...
size serbest bize gelince köprü olmaz....
sen ortaya attın bende aldım...

adamlığımı senin gibilere sorgulatmam ...ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın...
size serbest bize gelince köprü olmaz....
sen ortaya attın bende aldım...

Mesajını düzenledin, bende mesajımı sildim.. Uzatma. Hiç tavsiye etmem... Bir daha olmasın....

Mesajını düzenledin, bende mesajımı sildim.. Uzatma. Hiç tavsiye etmem... Bir daha olmasın....

uzatma diyosun sonra bi daha oLmasın diyip tahrik ediosun kar$ı tarafı sitede görevLi bi insansın ve bunu sen yapıosun iğneyi önce kendine çuvaldızı başkasına .. sitede görevLi oLmakLa değiL efendiLikLe oLur bu işLer. yanLışmıyım_?

bak kim olduğunu bilmiyorum ama gerek yok burası bir forum sen alsınlar diye ortaya attın bende aldım...kapalı cezaevimi senin istediklerini yapıcaz...
ben her daim sözümü derim...uzatmadım bi daha yazmıcam...

kaseti yeni çıktı :zıpLa: zaten istediği gibi satış oranı yok iLişmeyin adama yabsın rekLamını :Gulumse:

reklamını yaptı ama dimi :)
biliyorsan konuş adam sansınlar
bilmiyorsan sus insan sansınlar...

bak kim olduğunu bilmiyorum ama gerek yok burası bir forum sen alsınlar diye ortaya attın bende aldım...kapalı cezaevimi senin istediklerini yapıcaz...
ben her daim sözümü derim...uzatmadım bi daha yazmıcam...

Ben sana uyarımı yaptım. Bir daha benden alıntı yapma diye. Ne kadar saçma sapan düşüncen varsa yaz.Beni ilgilendirmez. Ama bana cevap verme. Benim istediğim bu..Çünkü ne olursan ol asla bu yetiye sahip biri olamazsın...

ya arkadaşım senin derdin nedir ????
sen oraya yazınca biz sana cevap veremeyecekmiyiz...madem vermicez neden yorum yazıyorsun..
sen kimsinki benim cevaplarıma saçma sapan diyebiliyorsun...sen kendini neyin üstünde görebiliyorsun...ben her daim diyeceğimi derim ...kim olursa olsun...anladınmı ?
yanlış gördüğüm her şeye cevap veririm kimsede engel olamaz....

Genel Uyarı !

Vay vay vay karşılıklı tehditler , hakaretler , clonlar yine sanal da uçuşuyor !!

Herkes seviyesine ve yorumlarına dikkat etsin kimseyi uyarmam bir daha aklınızda bulunsun !!

bu sitede siyasi unsur ne kadar çok önde anlamıyorum ya madness kemalist biri diye neden yargılıyosunz ki kemalist biri olarak doğru olanı yapıyor..ne kadar çok üstüne gidiyorsunuz madness kimseye hakaret edicek bi yorumda bulunmadan kendi düşüncesini söyledi saygı çerçevesinde ne kdr güzel bişey..hiçbir insan düşüncesinden hayat tarzından dolayı yargılanamaz..ayrıca bu forumda bunu yapmak hiç yakışık almaz çoğunuz birbirnizi tanımıyosunuz bile..burası paylaşım sitesi yargılama değil.böyle yorumlarınızla konuyuda sabote ediyorsunuz..

Bu konu siyaset politika dışıdır haber niteliği taşıyan siyaset dışı bir kişinin ( sanatçının ) yaptığı açıklamadır kendi düşüncesidir

"çorapları kokanlar anıtkabire girmesin demenin siyasetle & politika ile ne ilişkisi var bunun daha önce size ayrıntılı açıklamasınıda yaptım !

Serbest kürsüdeki konu kapanmıştır.

Bu konu siyaset politika dışıdır haber niteliği taşıyan siyaset dışı bir kişinin ( sanatçının ) yaptığı açıklamadır kendi düşüncesidir

"çorapları kokanlar anıtkabire girmesin demenin siyasetle & politika ile ne ilişkisi var bunun daha önce size ayrıntılı açıklamasınıda yaptım !

Serbest kürsüdeki konu kapanmıştır.

Yaptığın uygulamanın adaletsiz ve verdiğin kararın haksız olduğunu düşünüyor ve konu hakkındaki tasarrufunu tekrar gözden geçirerek yeniden düzenleme yapmanı talep ediyorum. Talebimin reddedilmesi durumunda üst mercilere müracat edeceğim... Zira zaten açımış bir konu var. Konu ö bölüme uygun değilse kapatılmaz aksine uygun bölüme taşınır ve senin konunda kapatılır...

Geri