Yilan Ve Asa

SpYCeZa

O Bir İdeoloji
Reaction score
0
1998 yılının Temmuz ayında saat 12 veya 1 tam emin değildim kapı çaldı.Evde herkes uyuyordu.Ben o zamanlar 13 yaşındaydım.Korka korka kapıyı açtım ve bir de ne göreyim kapıda upuzun bir yılan!Yılanı görür görmez çığlık attım ve bayılmışım.Uyandığımda sabah olmuştu.Annem o saat kapının önünde ne aradığımı sordu.Bende yılan gördüğümü anlattım.Benim rüya gördüğümü söylediler.Geldiklerinde yılan falan olmadığını söylediler.Neyse ertesi günün gecesi uyuyamıyordum.Her an kapı çalacak diye korkuyordum.Maalesef korktuğum başıma geldi.Kapı çaldı.Hemen annemin yanına gidip onu uyandırdım.Kapı o zaman hala çalıyordu.Anneme söylediğimde bana inanmayıp,kapı zilinide duymadığını söylüyordu.Aklımı oynatacak gibi oldum.Sonra beni yatağıma götürdü.O gidince kapıyı korkarak açtım.Bu sefer karanlıktı ve hiçbirşey yoktu.Kapıyı kapatacakken bir ses duydum ama hemen kapıyı kapattım.Delikten baktığımda ise temiz yüzlü güzel bir kız gördüm.Hemen kapıyı açtım.Keşke açmaz olaydım.Kocaman gözlü ayakları olmayan elimde asası olan bir şey gördüm ve bağırdım.O hemen yok oldu.Sabah uyandığımda elime bir not sıkıştırılmıştı.İçinde belki bir gün başarırım yazısı vardı.Şuan 34 yaşındayım fakat zannediyorum hala başaramamış
ALINTIDIR...

Arkadsim 98 Yilinda 13 Yasindaydim Diyorsun Yill 2007 Birde 34 Yasinda Oldun Nasil Oldu Ben Anlamdim

ulen o yaştada abazamıymış:D kızı görünce o korkuya rağmen kapıyı açmış

heralde bır yılda 2.5 yas artıyo :D::D:D:D:D

eğer yaşadığın doğruysa bu yşından sonra da kapıda yılan görünce düşüp bayılmazsın herlde onun için bu saaten sonra bişey yapamaz bide abdestsiz gezmemei önerirm sana ondan das olabilir

MUHAHAHA yahu harbiden 98 te 13 yasinda olan birisi

13+21

98 + 21 ?

usta bu yaziyi yazan herhalde gelecekten yazmis, 2019 senesinden :D

hahahah vaybe 19 sene sonrasini yasayanlarda var bu dunyada. hmm ilginc.

kibilis' Alıntı:
MUHAHAHA yahu harbiden 98 te 13 yasinda olan birisi

13+21

98 + 21 ?

usta bu yaziyi yazan herhalde gelecekten yazmis, 2019 senesinden :D

hahahah vaybe 19 sene sonrasini yasayanlarda var bu dunyada. hmm ilginc.

olaya yeni bi boyut kattın bunu yazan gelecekten egeln elemanın yaşlı hali mi yoksa yılanın torunu mu yoksa kızın amcası mı yoksa elemanın kız halimi ne diyom ben ya...

ak_esinti' Alıntı:
heralde bır yılda 2.5 yas artıyo :D::D:D:D:D

budur abi helal he lal
bak bide ayrı olarak yazdım
ehehehehehe:durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun

ziya 2007 - 1998 = 34 - 13
acabamı 9 = 21
senede üç yaşmı büyüyon sen sen

alıntı yazıo alıntı hepiniz atladınız hehehehe muhahahaha :D:D:D:D

Geri