puhahahhahaha arkadas aksam saat 21 yada 22 de hackhelin radyosunda yayin yapicam dinle bak bakalim ses erkek mi cikiyo bayan mifako' Alıntı:dostum , senin kız olduğun konusunda şüpelerim var
teşekkrüm gelio : )
P@S@KLI_KIZ' Alıntı:puhahahhahaha arkadas aksam saat 21 yada 22 de hackhelin radyosunda yayin yapicam dinle bak bakalim ses erkek mi cikiyo bayan mi
bu arada yemekten once verdim bu resimleri cunki rejim yapin biras pc basinda otura otura gobek bagladiniz
ya naptin ya ben canimiyim zevk olsun diye bi hayvani digerini yedirtiyimDe_Barkot' Alıntı:Sen bu Hayvanları zevk olsun die kendi bahçende kahvaltılık olarak birbirlerine sunmuosun Deme ?(yok öle bişe yapıosan haberimiz oldun test falam yaparız yılanın içinde ne var kurbağa da kaç organ far)
P@S@KLI_KIZ' Alıntı:ben bayanim arkadaslar bi soyleyin benim bayan oldugumu
bu arada hayalinde erkek canlandirdiysan beni birak oyle kalsin
fako' Alıntı:konu fazla saptı galiba : )
mod abiler kızmadan
susalım bence
yok olmaz pm ben sevmiyom ozel konusmalari tamam konusmalar bitti sustumdemilles' Alıntı:yok yok siz devam edin pm den konuşsanız daha iyi olmazmı..olur değilmi..yoksa
demilles' Alıntı:yok yok siz devam edin pm den konuşsanız daha iyi olmazmı..olur değilmi..yoksa
ben seviyorum butur seyleri buldukcada yayinlamaya devam ederim..bu resimden bisiy anlasilmiyo hele belgeselde seyrediceksin canli canli o yutma seslerini falan cok eglencei oluyo bakmasi.:quju:.' Alıntı:pasaklı sana böyle fotoları yayınlamak yakışıyomu hiç...
aaaaaa...
ama güzel fotolar.... saol....