Yiğidoya Diyar Darbesi

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı

Sivasspor:0 2: Diyarbakırspor

Turkcell Süper Lig'ine Trabzonspor ve Fenerbahçe yenilgisiyle kötü bir başlangıç yapan Sivasspor, ligin dördüncü haftasında D.Bakır'ı ağırladı...
Yiğidolar, sahasında Diyar'a 2-0 mağlup olarak puanla tanışamdı... D.Bakır ise aldığı bu galibiyetle puanını 7 yapmayı başardı.

Kaynak

Ne olacak sivassporun hali
4 haftada 0 puan :help:help:help:help

Hiç üzülmüyorum sıvasa. Halbuki çok seviyodum.Bülent uygunun yaptığı konuşmalar yüzünden sivastan nefret ediyorum.

Katılmamak elde değil
2 senelik kendilerine göre başarı başkanla b.uygunun burnunu büyütmüştü
bu sene pek sesleri çıkmıyor çıkacağınıda sanmıyorum
b.uygun 2 hafta daha böyle giderse bavulunu toplar
demedi demeyin

MiLLiyetti gaLiba Beşiktaş'ı rekLamından esinLenerek KızıLay'a benzetmişti boL puan dağıttığı için..
Ya Sivas'a ne demeLi iyinin dostu kötünün de dostu.. Merak ediyorum Gs'nin Sivas maçına kaç hafta var..

düşsün bu sivas, gecen sene yok gs böle yok fener böle direktörleri ee şimdi noldu, şamp ligine gittin de noldu ordan uefaya noldu şimdi ligde kaçıncısın?
inşallah düşerler. inşallahhhhh

BüLent Hoca Bizim en kötü halimiz 2 hafta sürmüştür düzelicez demişti.. 4 Hafta oldu ne olacak $imdi =)

Böyle giderse üç-beş haftaya Bülent hocayı kovarlar....

BüLent Hoca Bizim en kötü halimiz 2 hafta sürmüştür düzelicez demişti.. 4 Hafta oldu ne olacak $imdi =)

2 hafta önce bavulu toplamaya başladı
bugünde kol çantasını alır
en fazla 2 hafta sonrada tren biletini alır biner trene gider memleketine

Jose Mourinho Gibi Sivri AçıkLamaLar Yapıp, Onun Gibi Artist Artist Konuştuğu Sürece BüLent Hoca'ya Haktır Bu DurumLar...

Geçen SeneLerde Sempatik KonuşmaLarıyLa AnadoLu'daki RakipLerinin De Sempatisini Ve Desteğini KazanmışLardı, Ama Artık Görünen O Ki Sivas'a AnadoLu'da Desteğini Çekti, ALLah KoLayLık Versin Sivas'a, Gidişat Vahim...

Sivas eski sivas degil artik ve bu sonuclarda gayet normal..

sanirim sivas devri kapandi ne dersiniz?

noldu artist çıksana şimdide aynı yorumları yapsana hadi böle olur tabi =)

işaLLah ligden düşersiniz..

bu arada sivasa yoğunlasılmıs konuda ama diyarda gümbür gümbür gidiyo :D:D

sivasta durumlar iyi değil ama illada il 4 girmesi lazım değil sonuçta anadolu takımı

Bu arada Sivaslı isminde üye diğer takımlara durmadan laf atacağına kendi takımı hakkında yorum yazsın....

Nolursa olsun Bülent Uygun'un Sivasspor ile yaşadğı başarı küçümsenmemeli.Ettiği laflar yaptığı işlerin önüne geçti o ayrı.Sivas'ın toparlanması ve lige yeninden renk katması dileğiyle(Sarı-Lacivert ve Sarı Kırmızı bu kadar iyiyken zor ama..)

Tebrikler Diyarbakır spor Önce Trabzon sonra biz helal olsun ..

İnşallah ilk 5 te yer alırsınız..

Her Mağlubiyetten sonra suç oyuncularda değil suç bende diyor . . .
Sonra da oyuncular oyunu savıyor . . .
Sonra da gidiyosun Diyarbakır dan 2 Fenerbahçe den 3 yiyorsun olmicak bir şey değil . . .

Geri