Yiğidolara Destek Hackhell Kullanıcılarından ?

yi6it

New member
Reaction score
0
Sivassporumuz FİFA'nın anketinde yer alıyor...

37426a88aa.jpg

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA)'nin resmi internet sitesinde Avrupa'nın önde gelen liglerinden Almanya, İtalya, Hollanda , Fransa ve Türkiye liglerinin liderleri ile ilgili bir anket düzenliyor.

FIFA anketinde kullanıcılarına "Aşağıdaki Lig liderlerden hangisi sene sonunda şampiyon olamaz?" sorusunu sordu.

Şıklarda liglerinde lider bulunan Hoffenheim, Inter Milan, Sivasspor , AZ Alkmaar ve Lyon bulunuyor.

Anketi şu ana kadar oylayan kullanıcılara göre Sivasspor yüzde 19,57'lik bir oyla Turkcell Süper Ligini şampiyon bitiremeyecek.

Girmek İçin Alttaki Linke Tıklayınız..

http://de.fifa.com/

---------------------------------------------------------------

Kaynak ;
Sivasspor.Org.Tr

Hoffenheim : ibishevic in sezonu kapatması nedeniyLe sampiyon oLamayacağını düşünüorm.
sivas: Bizim Ligimiz zaten maLumunuz 3 büyükLerin eLinde. . .
inter:kesinLikLe sampiyon oLur
Lyon:zaten artık Lyonun sampiyonLugu bir geLenek oLdu
Az aLkmar:bunun hakkında yorum yapamıcam =)

Hoffenheim : ibishevic in sezonu kapatması nedeniyLe sampiyon oLamayacağını düşünüorm.
sivas: Bizim Ligimiz zaten maLumunuz 3 büyükLerin eLinde. . .
inter:kesinLikLe sampiyon oLur
Lyon:zaten artık Lyonun sampiyonLugu bir geLenek oLdu
Az aLkmar:bunun hakkında yorum yapamıcam =)

katılıyorum :goz:

aLmanya : Hoffenheim yaptığı çıkış Geçen sene Sivas'ın yaptıgı çıkısa benziyor.KesinLikLe 1. bitiricekLerini düşünmüyorum ;)
Fransa : Bence bu sene Bordo şampiyon oLucak.Lyon şampiyonLuk yarışında bana fazLa güven vermiyor.
Türkiye : iLk 2 sırayı GaLatasaray ve Fener oLuşturucaktır.Gerisi mağLum.
HoLLanda : HoLLanda gibi bir Ligde Alkmaar 7 maçtır goL yemeden devam ediyor. (Bu maçLar içerisinde Nijmegen,Feyenord gibi rakipLerLe karşıLaştı) Açık ara 1. gidiyor şu dakikadan sonra ŞampiyonLugu bırakmaz düşüncesindeyim.
İtaLya: İnter açık ara şampiyon oLur.

Oyumu Fransa Ligine kuLLandım .Lyon'un şampiyon oLucagını düşünmüyorum !

şu anda Inter Mailand ve Sivasspor 22.20% hadi hackhell...
geçelim şu gavurları...

şu an zaten önde sivasspor.. :D
arkLar sakın sivasa oy vermeyin,zira soruda hangisi şampiyon oLamaz yazıyor..

yani bence sivas şampiyon oLamaz ama yine de beLki oLur diye kabuL edersek tsL'nin kaLitesi artar..
ben de Lyon'a atıcam oyumu..
Bordeaux oLsun bizi de rahat bıraksın.. :p

Geri