Ygs-Lys Tercih Rehberliği...!

OceanGray

>EbruzeN
Reaction score
0
Arkadaşlar Tercih klavuzları 2010 açıklandı ama hiçbir bölümde puan yazmıyor ben bundan hiçbir şey anlamadım neye göre tercih yapacagiz başarı sırasına göremi herhangi bi bilgilendirme olmadı ve sınav sonuç kagıdım henüz bana ulaşmadı.Ayrıca geçen seneye göre seçecegimiz bölümlere istedigimiz bölümlere girebilmemiz daha mı kolay olacak??Bilgisi olan arkadaslar bizimle paylaşabilirse cok memnun olurum herkese kolay gelsin .. Teşekkürler...:001_huh::001_huh:

Alaniçi tercih yapacaksan 0,15 li başarı sırasına göre tercih yapacaksın.Tercih klavuzu ösym nin sitesinde mevcut.Geçen yıla göre daha zorlaştı bence ama umarım iyi bir yerlere yerleşirsin...

teşekkür ederim ama tercih klavuzunu indirdim hiç bişey anlamadım puan neden yazmıyor ??

valla billa yaa bu kadarda olmaz yani belki böyle yaparak bi çok insanın emegi boşa gidecek ne kadar saçma bişey ya ufak bi unutkanlıkmış neresi ufak biz nasıl bilecez puanın tutup tutmadıgını yazık yemin ediyorum yaa..1 sene boşa gitmez inşallah

inşallah kardeşim bende aynı maduriyeti yaşıyorum senle dandik dandik işler zaten varya şu sistemle alakalı bi sene bi yanlışlık yapılmasın şaşarım. Her sene aynı olaylar illa bişey çıkıyo zaten karıştırdılar gittiler sistemi üstüne bide bu puan rezilliği eklendi tam oldu

sorma kardeş biz eskilerdeniz bu sistemden hiç birşey anlamadım..dersanedeki hocalara başvurcam artık yardımcı olurlar heralde danışmak gerek yoksa ben kendim biraz zor yaparım bu tercihleri inşallah seninde istedigin yer olur arkadasim magdur olmazsın..diyecek bişey yok valla henüz net bi bilgi bulamadım senin gönderdigin haberde yazıyo bikaç puan ama bakacam oralarada

Dersanenin rehberliğine git yardımcı oluyorlar.

Tamam Teşekkürler...allah yardımcın olsun

Ben teşekkür ederim. Allah seninde yardımcın olsun İnşallah istediğin yer olur...

Geri