Yetiş Delgado

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
delgado001.jpg

Son haftalarda sergilenen kötü futbol sonrasında teknik heyet Matias Delgado’ya sarıldı. Takımdan ayrı çalışan Arjantinli futbolcu, “Trabzonspor maçında oynamayı çok istiyorum. Ancak fizik olarak biraz gerideyim. Sanırım Gaziantepspor maçında tam kapasiteyle sahada olacağım” dedi. Hakkında çıkan ‘Futbol hayatı bitti’ söylentilere gülüp, geçtiğini belirten Tangocu şöyle konuştu: Herhangi bir sorunum yok. Taraftarlarımız rahat olsun...

Kaynak

Sadece Delgado' ya bel bağlamak yanlış olur ama hiç olmazsa yeniler biraz alışana kadar çok acil ihtiyacımız olduğu kesin.

Hadi DeLqado Hadii...Sensiz oLmuyor..

ben olsam delgadoyu riske etmem trabzon macında,onun yerine yusufu oynatırım nede olsa trabzonlular pekde sıcak yaklasmıcaklar yusufa kart göstertme acısından lehimize bile kullanabiliriz bu durumu bence,ha olmadımı ikinci devre yada son 25-30 dakka girebilir delgado

delgado'nun tek başına maç çekip çevirebilecek ben bi maçına denk gelmedim.. herşeyin bi ilki vardır ama bu da trabzon maçında olmaz diye düşünüyorum. azcık vasat üstü oynasa bile bizim için yeter.

Geri