yeterrrrrrrr!!!!!!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reaction score
0
by_captain arkadaşımızın yapmış olduğu adult hell site var. burdaki adult ı oraya taşısınlar komple kaldırsınlar... adultcılar da oraya gitsin yeter bu ne böle çok yavaş çalışıo site zor girioruz :(

alaka ne?
orasida forumun bölümü degil mi?
sahsen pek fazla grmiorum ancak söyledigini sacma buluyorum

sahsen bende bı user olarak ıkı saatte bısı bakamıyorum bencede oybırlıgı yapılmalı. Zaten adultcularında ısıne gelıcektır. Onlarda aynı sıkıntıyı cekıyolardır

evet çok zor geziyoz....

herkesın girdiği bölüm farklı. onlarda hh gırls kaldırılsın dıye bilir. gereksız bı konu
farklı yontemler vardır elbet. firefox yukledım sızde yukleyın daha rahat gezıyorum

hitap tarzını hiç begenmedım kızılakrep(adultçular oraya gitsin yeter).ben adult bolumu moduyum ama sitenın heryerınde senden fazla gezınıyorum.adultcular dıye dısladıgın kısım ayrılsa uyerlerın yarısı gider.ayrıca iki site arasında da hiçbir bağlantı yok.bununla ılgılı bir sürü başlık vardı keşke oraya yazsaydın.cok gereksiz bir başlık.!

demek istediklerimi demisin karapapatya :)

J@CK@L' Alıntı:
hitap tarzını hiç begenmedım kızılakrep.ayrıca iki site arasında da hiçbir bağlantı yok.bununla ılgılı bir sürü başlık vardı keşke oraya yazsaydın .
bencede kankam güzel konuştu teşekkürler kanka

Bu benimde dikkatimi çekti sitenin yarısından çoğu geceLeri aduLt böLümünde ve sitede herhangi bir yere girmeye çalıştığımızda uzun bir süre beqLemek zorunda kaLıyoruz..Bu bir anLamda insanLarın forumLa iLgiLenmeLeri konusunda dezavantaj site için..AduLt böLümü tamamen kaLkmaLımı tartışıLır bir konu kaLkması bir çok üyeyi siteyi ziyaret etmekten vazgeçircektir bu beLLi başLı bir şey..KaLdırıLmaz ise sunucuyu hızLandırmayı denemeLeri gerekiyor gerçekten ağır site..Ayrıca arkadaşımız firefox kuLLan demiş bende firefox kuLLanıyorum ama sonuç yine aynı..opera iLe deniyorum arada çok az bir fark oLuyor ki çoğu user da i.e kuLLanıyor..

İlginç hız konusunda tek memlun olan benim galiba. Nadir olarak indirdiğim dosyaların çokluğu yüzünden 1 veya 2 defa sayfa bulunamıyor sorunu ile karşılaşıyorum, Sayfayı yenileyince sorun düzeliyor. Bunun dışında şimdiye kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım. Ve günde en az 5 forum gezerim içlerinden en hızlısının hackhell söyleyebilirim...

ya yok biz 256 ile baglanıoz o yuzden cok agır + adult bölümü tasınırsa da güsel olur bence :) +1

Bı aksılık cıkmazsa 2. sunucuyu alıp hh yı ıkı sunucuda hostlamaya baslıycaz ayrıca tasarım degısıklıgı ve adult bolumunun ayrı bır subdomaıne acılması fıkırlerımız var.. Bu fıkırlerin max 1 hafta ıcınde yapılması planlanıyor.. Hersey cok daha farklı guzel ve hızlı olucak gerceklestıkten sonra o yuzden bu baslık ve sıte yavas tarzı baslıklar bundan sonra acıldıgı gıbı kapanacak az sabır arkadaslar..

Thread Closed.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri