Yeter dedikçe uçuyor

PePeSanceS

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0

Beşiktaş, taraftarı "Yeter Demirören" tezahüratına başladığından beri ligde puan kaybetmedi. Trabzon deplasmanında da Ernst ve Bobo`nun golleriyle uçan Kartal, Ankara maçı da dahil 6`da 6 yaptı
Mustafa Denizli Trabzon`daki stratejisini çaresiz takımların baş yöntemi olan "Çanakkale geçilmez" üzerine kurmuş. Trabzon`u kendi alanında karşılayıp 5`li savunma hattı, önünde de rakibi bozan 4`lü yapısıyla çıktı. 8`de Umut`un vuruşuyla başlayan ev sahibinin ataklarında kaleci Hakan sahneye çıktı. 13`te Gökhan`ın indirdiği topu kafayla tamamlayan Umut`un vuruşunu Hakan çıkardı. 18`de Umut, defansın arkasına sarktı. Kalesini terk eden Hakan sakatlanma pahasına topu çıkardı. Gabric önüne gelen topu tamamlayamazken, Hakan ikinci mutlak golü de önlemeyi başardı. İlk yarı tek bir ciddi atak bile gerçekleştiremeyen siyah-beyazlıların oyunun kontrolünün %63`ünü Trabzon`a bırakmış olması, düştüğü durumun özetiydi. Çoğu zaman 11 futbolcusuyla kendi alanında savunma yapan Denizli`nin oynamaktan ziyade, oynatmamayı ve gol yememeyi düşündüğü görüldü. Beşiktaş`ın kapandığı bu anlarda gözler, Hugo Broos`un dar alanda top hakimiyeti yüksek Alanzinho`yu oyuna almasını bekledi. İlk 15`ten sonra oyuna Alanzinho girebilir, kadroda olsa Yattara çok iş yapabilirdi. İkinci yarı Yusuf`un alınması ve Ekrem`in öne çıkarılması Beşiktaş`ı biraz olsun kendi sahasından ileri doğru çıkardı. Ancak gol, 48`de takım futbolu veya taktikten ziyade Colman`dan kaptığı topla ceza alanının dışından sol ayağıyla vuran Ernst`in becerisiyle geldi: 1-0. 64`te Alanzinho`nun oyuna girişi, Trabzon ataklarını renklendirirken pozisyonların hovardaca harcanmaya devam edilmesi büyük bir tezattı.

Sabah

alınan galibiyetler hiç umrumda değil şampiyon bile olsak bu oyunla gelen şampiyonluğu istemiyorum ben. Beşiktaş bu değil.

Bir de Demirören düşse yakamızdan her şey daha güzel olacak.

eee. köteği gördü tabi..:sneaky2:

bu adamdan bir nane olmaz..

o yeterki defolsun beşiktaş bu sezon şampiyon olmasın önemli değil..:sneaky2:

o kadar bıktırdı yani..:sneaky2:

insan her defasında yapılana............rarabbişükür dermi yaa..:sneaky2:

defol kelimesini 30 dilde yazıp pankart yapsak işe yararmı acaba...:huh:

Mustafa Denizli Trabzon`daki stratejisini çaresiz takımların baş yöntemi olan "Çanakkale geçilmez" üzerine kurmuş. Trabzon`u kendi alanında karşılayıp 5`li savunma hattı, önünde de rakibi bozan 4`lü yapısıyla çıktı.

ulen allahsız sabah gazetesi çaresiz takım ların başvurdugu yöntem diyosun ki son derece tav oldum şimdi sana,5 li savunmanın önüne kurdugumuz ve senin de dediğin gibi rakibi bozan 4 lü blok ne işe yarıyo?????Denizli mactan sonra kadro kurmakta zorlandım diyo sen canakkale geçilmezi oynadı beşiktaş diyosun...elindeki adamlarla en uygun kadroyu cıkardı,savunma ağırlıklı olabilir ama sonucta ligin en zor deplasmanlarından gösterilen Trabzondan 3 puanla döndük 0-2 gibi bir skorla

ertuğrul sağlam neden gönderildi
bursanın başında çıktığı 30 maçta sadece 3 mağlubiyeti var
bursa gibi bir takımla hemde
denizliye emekli ikramiyesi gibi oldu BEŞİKTAŞ
yeter artık denizlide demirörende gitmeli

şu adamın gittiği günü göreyim..bırakın şampiyonluğu, ikinciliği, avrupa kupalarına bile katılmayalım ben razıyım..

bu adamın yüzünden maç izlemeye hevesim kalmadı yaa..

Bide Şu Tüpcü Gitse.. GeL Gör O Zaman KartaLımı...

Geri