Yeter değil YETMEZ DEMİRÖREN

WaTcHFuL

EVERYWHERE
Reaction score
0
Bizim Muhattap Olduğumuz Tek Gerçek Zihnimizde Yaş
Bakalım Beşiktaş taraftarı bu ne diyecek..

16676.jpg

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, dün gece Kanaltürk'te yayınlanan ''Son Kale'' programına telefonla canlı yayına bağlanarak Fenerbahçe derbisi öncesi ve sonrasında yaşananlarla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

İşte Demirören'in açıklamalarının önemli satırbaşları:

BEŞİKTAŞ SEYİRCİSİNE KIRGINLIĞIM OLAMAZ
Seyircinin aleyhindeki tezahüratları hakkında: "Ben o statta büyüdüm, o statta yaşlanacağım. Çocuklarım da o statta büyüyecek. Beşiktaş seyircisine hiçbir zaman kırgınlığım olmaz. Protesto her zaman olabilir ama kötü tezhürata karşıyım. Beşiktaş için değil tüm sporda buna karşıyım."

HASTAYI BİLE YATAĞINDAN KALDIRIR
Fenerbahçe galibiyeti hakkında: "Bizim takımımızın o günkü futbolu, inancı ve mücadelesi kalp hastasını bile yatağından kaldırır. Bu sene de büyük başarılara imza atacağız."

YETMEZ DEMİRÖREN
Derbiyi niye izlemediği hakkında: "Maça taraftar baskısından çekindiğim için değil, kızım rahatsız olduğu için gidemedim." Taraftar ile barışıp barışmayacağı ve transferler hakkında: "Beşiktaş tribünleri ile bir sorunum yok ki barışayım. Hatta bana gelen bilgiler ilk bağıranların benim lehime 'Yetmez Yıldırım Demirören' tezahüratı yaptıkları. Transferler konusunda ise mühim olan teknik kadronun kararı. Onlar isterse takviye yapabiliriz."

UMARIM DEMOKRATİK BİR YARIŞ OLUR
Yaklaşan başkanlık seçimi hakkında: "Seçim sürecinin cevaplarını telefonla vermek Beşiktaş Başkanı'na yakışmaz. Şu anda seçimle ilgili konuşmak istemiyorum. Bir değil beş aday da çıkabilir ve demokratik bir yarış yaşanır."

kaynak

Yeter Demirören Yeter Fazla Uzatma Allahın Tüpçüsü Defolda Git :)

Maçtaydım ama Yetmezi duymadık yaa. :) Yıldırım Demirören'in Beşiktaş sevgisine kimse bi şey diyemez. Adam Beşiktaş için gecesini gündüzüne kattı. Ama beceremiyo işte ne kadar sevse de olmuyor olmuyor. Beceremediği için taraftar bırakmasını istiyo zaten. Yoksa kişisel olarak bizler Yıldırım Demirören'e karşı değiliz.

sıkıyorsa bi de kırılsaydın taraftara

Valla ben de statdaydım "Yetmez" lafını duymadım. birileri Demiröreni kandırıyo galiba =)

Takım şu an iyi gittiği için susuyoruz.Ocak ayında seçimlerde hesaplaşacağız.

Geri