Yetenek Sizsiniz Türkiye

norton2007

New member
Reaction score
0
url]

Benim Merak ettiğim Yetenek NEDİR ?

Siz Ödül Verseniz Kime Verirdiniz Ödülü ?

Yetenek görsellikmidir, yoksa sarkı söylemek mi, dans etmek mi, yetenek sonradan cıkan bırsey mi acaba, yoksa çalışma ile olunur mu,

bence ilk yarı final seçmelerinde o küçük kızı seçmellilerdi...bence gerçek yetenek oydu.içlerinde o hafta seyredemdim ama şimdi netten baktım..
sena çakır kazanmalıydı...

onun tarzında bır adam daha vardı kollarıyla yatay çekilde durdu, eğer o katagoride bır kaç isim var ise o yetenek değildir benim için. tek olmalıdır atıyorum o kızın gittiği okulda onla beraber yapan arkadaşları var birde kucuk yaşta cocukları kemik bıra elastik diye bılıyorum. konuyu bırazda acayım burda teknoloji ile ugrasan arkadaslarda var atıyorum bır program yazan bır oyun yapan sonuc ta yazılım dediğin şey sıfır ve bir den oluşuyor onlara yön vererek bır görsellik oluşturuyor. veya yenı makina imal eden kişi yeteneksız mı ?

benim zoruma giden dün kü olay iki kişi kaldı bırı abdullah diyen :))) ve hafızasından matematik işlemi yapan - öbürü ise basket show benim anlatmak istediğim isimlerle işim yok yetenek nedir.

bence yetenek rayting almayı bu kadar kolaylastıranlardakidir

Geri