Yerinde duruyormu diye kontrol :)

Kesinlikle süper ensantane

Bence sorun var. sorunun kaynagını bulmaya calısıo :)

güzel bir yaklaşım :)

Sadece merak ettim takılmadım
Kardeş sen bakıyorum her konuma (En azından benim açtığım konuları takip ederim) yorum yapıyorsun
Ancak nedense daha bir teşekkürünü göremedim
O kadar zormu acaba o butona basmak veya senin başka bir düşüncenmi var (Benle ilgili yada genel)
Bana enterasan geldi
günde en az 40 tane yorumunu görüyorum ama 1 teşekkürü esirgemeninde anlayamıyorum

Kardeş sen bakıyorum her konuma (En azından benim açtığım konuları takip ederim) yorum yapıyorsun
O kadar zormu acaba o butona basmak veya senin başka bir düşüncenmi var (Benle ilgili yada genel)
Bana enterasan geldi
günde en az 40 tane yorumunu görüyorum ama 1 teşekkürü esirgemeninde anlayamıyorum

Güzel bir yaklaşım :durdurun

Kafa kafaya vermişler kalite kontrol yapıyorlar :durdurun

durun yalnış anlaşılmışım bu konuda prestij düzeltelim :D bu konuda ben çok aşşalanıyorum (cem yılmaz espirisine atıfya bulunayım )

beyler yorum yazmam önem verdiğimi gösterir herşeye teşekkür etmeye gerek yok ortada bir resim var bende yorum yaptım konu hit alır ana sayfaya düşer ama sadece teşekkür etsem bazı kullanıcılar görmeyecek belki

yorum yazmak değer vermektir her zaman ve samimi gelmiyor bana herşeye teşekkür etmek...

Bana enterasan geldi

Teşk bir puan felan mı kazandırıyor size?
Nedir yani bu teşk olayı?

ağzı suLanmış :)

Konuya Yorum yazmak ve teşekkür etmek erdemliktir.

Geri