Yerel disk d Yerel disk C yardım edin yaa

zanzara44

New member
Reaction score
0
arkadaşlar biligisayarda herşeyi bilirim yapamadığım birşey yopktur ama bir bunu yapamadım ne program yüklediysem olmadı ben asıl size ne olduğunu söyleyeyyim yerel disk d yada yerel disk c açacağım zaman şöyle bir yazı geliyo win32 modunda çalışmaz bir türli bulamadım yardım edin lütfen

kardeş O bendede Oldu Ama Sana Trojan Hunter 5.0 full denemeni tavsiye ederim olmadımı kaspersky online virus taraması yaptır dahada olmadı sistem geri yükleme yap ben hiç bişi yapmadım geçti ama oo yazı bendede cıkıoyodu 2 gün öyle cıktı ama ondan sonra 1 hafta tatile gittim geldigim sorun kalmamıştı Pek yardımcı olamadım ama Kusurumuza bakmassın artık bildiklerimi yazdım

online virüs taramasında temizleyemez.

arkadaşımda da olmustu buna benzer.C ve D açarken birlikte aç seçenegi çıkıodu.kaspersky kurup temizledi pc yi. sorun hemen düzeldi.

ama bilgisayar konusunda herseyi bildigine göre, sorunun virüs deildir heralde ...

teşekkür

teşekkür ama nod 32 kiyi kurdum tarattım olmadı birde kaspersky kurayım baklaım herşey için teşekkürler olmazssa yine yazarım

teşekkür kardeş

teşekkür kardeş ne muradın varsa versin allah şıp diye çözdü benim programı alah ne buradın varsa versin tutuğunu altın etsin çok teşekkür ederim:clap:clap:clap:clap:clap

Geri