Yerel Ağda Msn İzleme

neo_bilmem

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar yerel ağda msn izleme ve aynı zamanda msn şifresi görebilmek için bir program varmış ben yerel ağda msn izleme programını buldum ama bu dediğim hem izliyor hemde şifreleri gösteriyormuş bu programı bilen varsa bana yardımcı olabilir mi bu siteden indirmiş arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim Teşekkürler!

hiç kimsenin bu konu hakkında bilgisi yokmu biri yardım edebilir mi?

neo_bilmem' Alıntı:
Arkadaşlar yerel ağda msn izleme ve aynı zamanda msn şifresi görebilmek için bir program varmış ben yerel ağda msn izleme programını buldum ama bu dediğim hem izliyor hemde şifreleri gösteriyormuş bu programı bilen varsa bana yardımcı olabilir mi bu siteden indirmiş arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim Teşekkürler!

seninde dediğin gibi varMIŞ. nerde duydun nerde gördün kim söyledi kaynak varmı varmış demekle olmuyo www.google.com dan bi araştır derim ben ama dikkat et antivirüssüz o tip sitelere sakın girme derim ben ;)

saygılar

Yerel Ağda MSN izleyen program duydum ama şifresini örenirmi bilmimom bende olcaktı bulursam paylaşırım...

İşşte msn Track sadece izlediğini biliyorum buradaki cafede çalıştıramadım ama umarım sizde çalışır.:durdurun

Dosyam nette paylaşıom geç kalmadan indirin yoksa bu site çok çabuk silio

http://uploaded.to/?id=8ch386

evet messenger Track yada msn Track diye forumda arattırabilirsin. Ağdaki yazışmaları bununla izleyebiliyorsun. Ancak swich ile bölünende gösteriyordu sanırım.

şifre bulmuyo ama msn cheker snniffer var 1.1 ini cracklemişler sadece onu indir

teşekürler ama bu demo versiyonu bunun tam sürümü yokmuu

googleden crack aratabilirsiniz..

Geri