Yere düştüğümde yıldızları gördüm !!

eiffel

Forumun Kulesi
Reaction score
0
Her insan büyük bir alemdir.İnsan düşünceden ibare
Yere düştüğümde yıldızları gördüm

Son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla taraftarını üzen Fenerbahçe'de hafta sonu oynanacak olan Kayserispor maçının hazırlıkları sürerken, Sarı-Lacivertlilerin Brezilyalı yıldızı Alex, omuzunda çok acı hissettiğini ve bu hafta da oynayamayacağını söyledi.

Alex, kendisine ait internet sitesinde, "Acı, çok fazla acı" başlığıyla kaleme aldığı haftalık yazısında, "Sivasspor maçında omuzumun üzerine düştüm ve köprücük kemiğim yerinden oynadı. Dinamo Kiev maçında çok acı çekmeme rağmen takımımı yalnız bırakmadım. Maalesef bir pozisyonda aynı omuzumun üzerine düştüğümde yıldızları gördüm ve bu, benim için bitiş oldu." ifadelerini kullandı.

14b3wy9.jpg

Çekilen tomografi ve MR'ında köprücük kemiğinde zedelenme belirlendiğini ve bir hafta antrenmanlardan uzak kalacağını açıklayan Brezilyalı yıldız, "Milli maç nedeniyle lige verilen arada iyileşeceğim. Sadece Kayserispor maçında forma giyemeyeceğim." dedi. Fenerbahçe'de Alex'in dışında sakatlıkları devam eden Semih ve Lugano'nun da Kayserispor maçında oynamalarının zor olduğu belirtildi. Bu gelişmeler üzerine Teknik Direktör Aragones, taktik çalışmada Lugano'nun yerine defansta Önder'e, Alex'in yerine orta sahada Emre'ye görev verirken, forvette ise Güiza'yı tek başına oynattı. Sarı-Lacivertli ekip, Kayserispor maçının hazırlıklarını bu akşam yapacağı antrenmanla tamamlayarak kampa girecek.

Bu arada UEFA yetkilileri, dün sabah saatlerinde Samandıra tesislerine çıkartma yaptı. Habersiz şekilde tesislere gelen UEFA yetkilileri, Sarı-Lacivetli 10 oyuncuyu doping kontrolünden geçirdi.

Kanarya, en iyi 15. takım oldu

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil eden Fenerbahçe, dünyanın en iyi futbol takımları değerlendirmesinde 15. sıraya yükseldi. Sarı-Lacivertliler, Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu'nun (IFFHS) değerlendirmesinde, eylül ayı sonu itibarıyla 196 puanla, 3 sıra yükselerek, 18. sıradan 15. sıraya çıktı. Takımların son bir yıllık sürede oynadıkları resmî maçlar baz alınarak belirlenen ve Ekim 2007 ile Eylül 2008 tarihleri arasını kapsayan değerlendirmede Galatasaray 9, Beşiktaş 18 sıra yükseldi. İngiltere'nin Manchester United ve Chelsea takımları aynı puanla ilk sırayı paylaştı.

Hamdi Akın'ın başkanlıkta gözü yok

Fenerbahçe'nin lig ve Avrupa'da uğradığı başarısız sonuçların ardından başkanlık yarışı hız kazandı. Muhalefet şimdiden mayıs ayında yapılacak seçim için Aziz Yıldırım'ın karşısına çıkarılacak adaylar üzerinde çalışmaya başladı. Olağan genel kurul öncesi ismi başkan adaylığı için geçen son isim Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın oldu. Akın, Singapur'da olduğunu belirterek, gelişmeleri sadece izlemekle yetindiğini söyledi. İşinin başında olduğunu vurgulayan Akın, "Başkanlık için aday olmam söz konusu değil. İşlerim oldukça yoğun. Şu an işlerimle meşgul oluyorum." açıklamasında bulundu.

Kaynak

Geri