Yenii pc toplucammm yardım edersenizz .. ?

talo devil

New member
Reaction score
0
ekran kartınııı ati powercolor HD 4890 1 gb 256 bit diye düşünüyorum ama işlemci konusundaa kararsızımm bazıları intel bazıları amd diyor ben sadece oyun içn bir pc toplucam ondan kararsız kaldımm .. ? :durdurun:uzgunCocuk:

Eğer ATI ekran kartı alırsan, kesinlikle AMD öneririm. Zira ATI, AMD'nin malıdır ve AMD işlemciler tarafından yüksek destek görür.

intel işlemciler amd ye göre performans konusunda farklı oldukları kesin ama
ati lerdede amd lerle intellere göre daha iyi uyum gösterdeği bir gerçektir
burada şu önemli performans için güçlü donanımın yanı sıra parçalar arası uyumda önemlidir

Muratyumuk,
Sen ya bilgisayardan anlamıyorsun ya da donanımdan. Biz de biliyoruz Intel'in iyi olduğunu. Ancak ATI, AMD'nin kendi malıdır. Uyumluluk ve performans bakımından ATI'yi diğerlerine nazaran daha çok destekler.

Eğer; Intel işlemci alacaksanız NVIDIA veya INTEL(ekran kartı), AMD işlemci alacaksanız ATI alın.

Amd Phenom II 955 Alabilirsin Gayet Güzel

Muratyumuk,
Sen ya bilgisayardan anlamıyorsun ya da donanımdan. Biz de biliyoruz Intel'in iyi olduğunu. Ancak ATI, AMD'nin kendi malıdır. Uyumluluk ve performans bakımından ATI'yi diğerlerine nazaran daha çok destekler.

Eğer; Intel işlemci alacaksanız NVIDIA veya INTEL(ekran kartı), AMD işlemci alacaksanız ATI alın.

Wolf çok kızdın galiba ama ben yinede KESİNLİKLE İNTEL diyorum. Core2Quad ile birlikte Saphire HD 4870 ekran kartını birlikte kullanıyorum. Adım gibi eminim AMD ile birlikte kullansam bundan daha verimli olmayacaktı.( daha önce ATİ x 1300 pro ile birlikte AMD işlemcide kullanmıştım) İNTEL in performans yüksekliğini parçalarının uyumuna tercih ederim ki zaten uyumluda çalışıyorlar.

Birde ben kendi görüşümü savunuyorum. Seninkinin hemen ardından benim görüşümün gelmesi sana kıllık olsun diye yazılmışlıktan değil. Dediğim gibi kendi görüşüm. Bilgisayar yada donanımdan anlayıp analmadığım konusuna girmek bile istemiyorum. Yalnız kırıcı olmayalım.

Geri