Yeni Yılınız Kutlu Olsun...

fells2

Banned
Reaction score
0
Mesajlarıma Teşekkür Etmeyi Unutmayınız...

244elnq.jpg

r78vmu.jpg

1tpqpg.jpg

Merhablar Hackhell Üyeleri Sevgili Arkadaşlarım...

Hiçbirinizi tanımıyorum ama belki günün birinde tanışırız....Benim hackhellle tanışalı fazla zaman olmamasına rağmen gerçekten güzel keyifli günler geçiriyorum Sitemizde...sitemizde diyorum kusura bakmayın...siteyi sanki kendi sitem gibi benimsemiş olabilirim...ama sevdim sitenizi...sitede emeği geçen , emek veren herkese teşekkürler....

Evet Saniyeler, dakiklar saattler, günler, haftalar, aylar, yıllar Su gibi akıp geçiyor...Yeni yıla sayılı saatler kaldı....kıymetli arkadaşlarım....Belki biraz erken ama hepinizin yeni yılınızı kutluyorum değerli arkadaşlarım....

YENİ YILINIZI KUTLAR KALBİNİZ HANGİ İSTEKLE ÇARPARSA ÇARPSIN YILLARIN SİZLERE ONU GETİRMESİNİ DİLERİM...

Saygılar, Sevgiler...

Hepinize şimdiden İYİ YILLAR

2uihykx.jpg

r0si6q.jpg

6sc0p1.jpg

Mesajlarıma Teşekkür Etmeyi Unutmayınız...

Teşekkurler kardesım cok dusuncelisin

Tüm müslüman Türk milletinin mübarek Christmas' ını tebrik eder, hayırlara vesile olmasını dilerim. Noel babadan İsrail terörünü durdurmasını isteyeceğim ben (ayy pardon noel dilekleri söylenmezdi di mi? )

bu gevurca versiyonuydu? öle demek mi istedin yoksa?

eyvallah kanka ıyı dusunmusn omurden gettı bır yıl daha ne deyım herkesın yenı yılı mutluluk saglık ve esenlıkle gecer ınsallah

yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlarım.....

Yine bir yıl başı yaklaşıyor bu yıl başı sevdiklerinizle birlikte mutlu huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı ve tüm yılınızın aynı güzellikte geçmesini diliyorum
6dradv.jpg

2evesqs.jpg

2n14xsw.jpg

28ba7uc.jpg

5ot6ap.jpg

w6qii9.gif

2gtc8x5.gif

2nlxn3t.jpg

2009... NİCE SENELERE..

BÜtÜn Hh KardeŞlerİmİzİn Yenİ Yili Kutlu Olsn!!

Arkadaşlar bir yeni yıl daha geldi çattı herkesin Yeni yılda mutlu huzurlu ask dolu yaşam sürmeleri dileğiyle..MUCXX ALL HH :D :biggrin

seninde yeni yilin kutlu olsun kardesim...

Yeni yılınız kutlu olsun hackhell ailesi

Bütün hackhell ailesinin yeni yılını kutlar, önümüzdeki senenin daha güzel,daha iyi,kavgasız,SAVAŞsız ve sağlıklı geçmesi dileğiyle...

Beraber nice YENİ YILLARA!......

yeni yılda herkeze sağlıklı,mutlu,huzurluisevgi dolu bir yaşam diliyorum...ve ve veee en önemlisi HUZUR istiorum ya arkaşlar birazcık <<HUZUR>> çok mu?

yeni yılda herkeze sağlıklı,mutlu,huzurluisevgi dolu bir yaşam diliyorum...ve ve veee en önemlisi HUZUR istiorum ya arkaşlar birazcık <<HUZUR>> çok mu?

Aynen katılıyorum tşkler...Herkese HUZUR diliyorum ayrıca çok değil sadece huzur bütün dünyaya..

arkadslar merhaba;
hepinizin yeni yılını kutluyorum

Happy New Year...

23siyyg.jpg

Yeni Yılınızı En İçten Dileklerimle Kutlar,zulümden ve zalimden uzak geçmesini dilerim...

Happy New Year ...Without Cruels..

:melek :vur :saskin​

Tüm hh'in yenı yıLı kutlu olsun arkadaşlar

herkesin yeni yılı kutlu olsun...

Geri