Yeni TOP POSTER :J@CK@L

terteren

Altın Üye
Reaction score
0
i15695_jackk.JPG

artık yeni TOP POSTER J@CK@L arkadaşlar gece gündüz durmadan çalışan bu arkdaşımızı çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz
gerçekten durmak nedir bilmezmisin sen J@CK@L bu ne hız ne azim bu ne sevgi hackhell olarak sana teşekkürü borç biliyoruz hediyemizi kabul et
i14815_25mbn.jpg

aslında sana başka hediye upload etmek istersimde bu konuda olmaz bi ara hatırlat bi kasa sözüm olsum sabaha kadar çekersin :p
i14819_jackal.jpg

tabi en çok da bu avatarı hoşuma gidiyor çok mahsun duruyor değilmi ama aslında öyle olmadığını sürekli adam banladığını konu kitlediğini herkes biliyor :p
teşekkürler J@CK@L
tabi reactor ü de unutmamak lazım vermiş olduğu ve verecek olduğu hizmetlerden dolayı onada sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz
TEŞEKKÜR ler J@CK@L a

tebrikler jackal kardeşim..

ilk pm mesajımı j@ck@l dan almıştım o an aklıma geldi birden nedense bak şimdi çok duyğulandım sana katılıyorum dostum sakıp sabancı hep çalışmak hep çalışmak sözünü j@ck@l ithaf etmişti zaten

şu an berabere gidiyo bi post daha atamadı gitti yafss
edit:şimdi oldu hayırlı uğurlu olsun

Teşekkür ederim ama cok utandım boyle bi konudan dolayı ....

cakallllllllll hayirli olsun sen git biraz dinlen artik ben seni bi geciyim sonra gelirsin :p

hayırlı olsun abi.. hakediyosun sen bu ödülü.. :D

j@ck@L tebrikler başarıların dewamı dileğiyle

jackal abiye yakışır gece gündüz çalışıyo

Hayırlı olsun J@CK@L :)

j@ck@l tebrikler... VAROL

çalışanın hakkını veren site:D tebrik ederiz kardeşim iş yapan adamların başında geliyorsun

J@CK@L tebrikler
biz bu alemde yeniyizzzz ama olsun;)
böyle yaparsan olmaz ki gece gündüz burdasın biraz ara verde seni geçeme imkanlarımız olsun:p

reactor e noldu adam elini ayağını çekti ya...

jackal senide tebrik ediorum 10000 e az kaldı zati

Geri