Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar 600 Lira civarında bir tlf almayı düşünüyorum Sony almayı düşünüyorum sizlerinde fikrini almak istedim sony'den başka önerebileceğiniz tlf varsa onuda inceleyebilirim
SonyEricsson K790 dört senedir kullanıyorum, sadece joystick bozuldu bir de oyun oynamaktan bir tuş bozuldu yaptırdım hâlâ kullanıyorum. Yazılım konusunda bir numara, üstelik kamerasındaki cybershot özelliği de cabası.
Sana da şunu öneriyorum, üstüne tanımam.
W995
8mp kamera, 16 x zoom , walkman özelliği, 3G gps, wireless ne ararsan var Fiyatı da 650 TL civarında. araştırırsan belki daha ucuzunu da bulabilirsin.
kardeş sony ericssondan şaşma sana bir kaç model önerebilirim modeller:SATİO,XPERİA X10-X8,VİVAZ,bunları öneririm özellikle de SATİO yu öneririm 12 megapiksel kamerası var ve çok güzel özellikleri olan bir telefon ben şu an kullanıyorum
arkadaşımm ticaret yapmayı düşünmüyorsan sony den şaşma derim sony in çogunu kullandım satio çok güzel kamerasıda çok hoş dokunmatiğide eğer dokunmatik kullanmum diyosan w995 al 8mp wifi falan çok hoş bi telefon ancak teknoloji istiyorum diyosan anroid li bi tlfn oda xperia derim
520 tl ye aldığım nokia 5800 dokunmatik ekran telefondan oldukça memnunum. Açıkçası telefonun hangi özelliklerini kullanıp kullanmayacağına bağlı. Görünüş olarak biraz kaba ama idare eder. Bu arada garanti süresinde bir sorun yaşadığında gidip süreci hızlandırabilecek bir satıcıdan al. Mesela ben Vatan Computer'dan almıştım. Telefonumu bir kere servise götürmemle 3 ay telefonsuz kaldım. Ayrıca hiçte ilgilenmediler. Yalnız MediaMarkt ve Darty'de bu tür sorunların az olduğunu duyuyorum.
W705 Bu telefonu geç gördüm ama ne olursa olsun bundan mutlaka alıcağım sony ericsson dan ASLA vaz geçmem kullanımı nokia kadar rahat olmasada unutamayacağınız bir telefon, temiz 2. el uygun fiyata bulsam alıcam o derece güvenirim bu markaya zaten kullanan bilir.. Tel. alıcaksan bence bu markaya bak her modeli ayrı güzel, çabuk bozulur aman şöle hatası var demiyeceğim bir malın çabuk bozulması BENCE KİŞİDEN kaynaklanır, bu markaya gözü kapalı güvenirim sağlam kasaya sahip fakat Türkiye de yerini kaybeder oldu..