(yeni) Tekla Structure (x-steel) V17 eğitim videoları FULL HD (1920x1080)

ERDİNC57

New member
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar

SİZE X-STEEL İ ÖĞRENME GARANTİSİ SUNUYORUZ

Tekla Structures Ekibi olarak size Tekla (x-steel) V17 eğitimini 1920x1040 Full HD görüntü ve ses kalitesiyle ayağınıza kadar getiriyoruz,evinizde yada ofisinizde kahvenizi yudumlayarak rahat bir şekilde öğretiyoruz üstelik….

Nasıl bir pc almalıyımdan tutun,x-steel eğitiminin tamamını,hatta plotter ayarlarına kadar her bir konuyu KISALTIP ÇALMADAN,EKSİK BIRAKMADAN yanınızda özel ders veriyormuş gibi yalın,sade,ayrıntılı ve açıklayıcı şekilde anlattık…..

Amacımız Türkiyedeki herkeze bu hizmeti cüzi bir miktarda sunabilmek,parası olana değil herkeze ulaştırabilmek,ülkemizdeki mühendisliğe katkıda bulunabilmek,

Setimizi temin eden onlarca arkadaşımızdan set ile alakalı bir olumsuz yorum dahi almadık,buda bizi gururlandırdı ve başarı seviyemizi %99 lara taşıdı,buna dayanarak diyoruzki; Eğer setimizle istenilen düzeye gelmez iseniz,ödediğiniz ücreti size iade edeceğiz..

Setimizin arkasındayız,size yaklaşık 1 ayda x-steeli öğreteceğiz,ve üstelik 3 ay boyuncada teknik destek sağlayacağız ücretsiz olarak,maillerinize 1-10dk arasında cevap vereceğiz.

Set içeriğini anlatmayacağız,sadece şunu belirtelim,bir projeyi baştan sona bitirmek için ne gerekiyorsa bu sette mevcut ve Türkiyede x-steel adına bulabileceğiniz yerli yabancı tüm kaynak,doküman-e-kitap,videolu anlatımlar vs vs bu setin içerisinde,V17 nin videolu anlatımınıda ekledik ve tam bir arşiv oldu,setimizi anlatırken kuru menü anlatımı değil,proje uygulamalı olarak,imalat paftalarına kadar tüm yönleriyle ele aldık,forumdaki diğer V17 ilanımızıda inceleyebilirsiniz,

Lütfen aşağıdaki linklerden seti alan meslektaşlarımızın yorumlarını okuyunuz,

1 - http://www.hhportal.com/mimarlik/79...-videolari-full-hd-1920x1080.html#post5489258

2 - Tekla Structure (x-steel) V17 eğitim videoları FULL HD (1920x1080)

Yukarıda da değindiğimiz gibi SİZE X-STEEL İ ÖĞRENME GARANTİSİ SUNUYORUZ.

Ayrıntılı bilgi,set ile verilecek ekstralar,tüm set içeriği,seti alanların yorumları,iletişim bilgileri,örnek video,vs için

İrtibat adresimiz; [email protected]

Tekla Structures (x-steel) V17 İnteraktif Eğitim setimizi Türkiye'de 35 ilde 100 ü aşkın meslektaşımıza ulaştırdık ve hiç bir olumsuz yorum almadık,en ince ayrıntısına kadar özel ders veriyormuş gibi tüm yönleriyle,kuru menü anlatımı değil proje uygulamalı olarak setimizi anlattık..Başarı oranımız %99...Size x-steel i tüm yönleriyle öğretiyoruz ve elinize aldığınız projeyi bitirebilecek düzeye getiriyoruz...

1) Tekla Structures (x-steel) V17 İnteraktif Eğitim seti

2) 1000 sayfaya yakın pdf döküman,e-kitap,kaynak...

3) Birbirinden farklı şekillerde 5 adet sanayi projesi

4) Dilediğiniz türde projeyi temin edebilme

5) Hergün saat gece 01:00 e kadar sınırsız teknik destek

6) Eğer siz x-steeli öğretemez isek %100 para iade garantisi

Ayrıntılı bilgi,ödeme ve teslimat,örnek eğitim videoları,seti alanların yorumları ve diğer tüm merak ettikleriniz için [email protected] adresimizle mutlaka irtibata geçiniz...Tüm sorularınız için hergün saat gece 01:00 e kadar çekinmeden arayabilirsiniz....Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....

Saygılarımızla...
Tekla Structures Ekibi
Erdinç KOCATEPE

Şayet bir hesaplamayı (ÇELİK) öğrenmek veya takıldığınız yerde yardım isteme durmundaysanız Erdinç bey her zaman yanınızdadır.
Güvenin ve onunla yola çıkın

Geri