Yeni Stil Rapid Nasıl?

Yeni Stil Rapid Nasıl?

• Harika; Zaten Değişiklik Yapılması Lazımdı...

Kullanılan: 22 28.2%
  • İdare Eder...

Kullanılan: 25 32.1%
  • İyi Değil...

Kullanılan: 21 26.9%
  • Yorum Yok...

Kullanılan: 10 12.8%

• Kullanılan toplam oy
    78

SyStEmPrG

Uploader Team
Reaction score
0
Yeni Stil Rapid Nasıl?
Bildiğiniz Gibi Rapid Bu Gün Stil Değiştirdi Sitenin Neredeyse Hertarafı... Sizce Yeni Stil Nasıl?

0321365048458f42a1f6e.jpg

harika diyemem ama en azından kedi köpekten kurtulmuş olduk....

edit : kurtulamamışız aksine daha kötü olmuş şekiller yılan gibi kıvrımlı mıvrınlı olmuş kahrolasıca kedi köpeklerde hep kıvrımlara saklanmış.göremiyorum bazılarını yanlış girdin diyo haydaaaaaaaaa. AYnı teraneyi tekrarla.....:(ömrümü yedi şu rapid

RezaLet ßencede.. çok agır ßide site şu an dosyalarıma ulaşmakda zorlanıyorum 1 dosya için 5-6 cm 'Lik ßi alan ayırmıslar 5 bin dosyaya ulaşmak için canımız cıkıcak şaka gibi.

benim için farketmez ben uploadıma bakarım:D ama diğerine göre iyi:D

sözüm ONA RAPIDSHARE hata BULANA bedava 1000 PUAN veyahut ACCOUNT verecekmis
4ih8g3.jpg

HATAYI BIR BULSAM NELER YAPMAZDIMKI RAPIDSHAREYE SÖYLEMEK DISINDA HERSEY ;)
DEGISIKLIKLILER gelmeyede devam edecekmis Rapidshare 03.06.2008 18.30 tarihinde web sayfasını yeniledi ve bu yenilenme ile birlikte premium üyelere yeni birçok özellik ekledi.
Bu yeni özelliklerden en önemlisi 5 günde 25 gbyte indirme sınırının 5 günde 50 gbyte'a çıkarılması.

tek kelime ile eğğğğğğğğğ kedi kovalamaktan göremiyoruuuuuuuuum

kedi köpek kovalamaktan yoruldum ve arızalarım çıktı ggöremiyoruuuuuuuuum:

Yaw hata bendemi anlamadım upload listem alfabetik dizilmiş son uploadlarım vs karmakarışık herşey öfff

haftalık limitin 25 GB tan 50 GB a çıkması iyi olmus =)

bence yeni imajdan çok kedi-köpek olayını kaldırmalıydılar + iğğğğrenç ötesi olmuş

aslında tek kötü olan yeri upload alanı bir dosyayı aramak için çok uğraşmak lazım bir dosyaya 5 cm lik yer ayrılmış nalet olsun

Geri