yeNi RESim Ekledim - yoRumLaгınızı Bekliyorum

şerife

New member
Reaction score
0
4gy7tbt.jpg

43ykahe.jpg

çizen arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

Not.:Arkadaşlar 2007 Mart Ayında Bütün çizimlerimin resim linklerini Yeniledim :D

ilk yorum benden gelsin kalemin fena değil ama biraz daha geliştirmen lazım kendini ölçü alamaya biraz daha çalışmalısın yeni resimlerini sabırsızlıkla bekliycem...!

Kardeş manyak çizmişsin keşke bende de azıcık yetenek olsaydı eline sağlık.

bunlardan pek anlamam /cizemem/ ama ıyı cızmıssın sen guzel yanı hem 2003 te cızmıssın sanırım 3 yılda baya gelistirmissin yenı resımlerını beklıorum :)

güzel çizim eline sağlık

Dream_y ustam haklı bak ama yinede açık koyu degerler bence cok guzel begendim gercekten.. ama kaşlara ve ve kirpikler kadar gözbebegiyle uğraşsaydın daha güzel olurdu

ÇoK Ho$uMa GiTTi..eLine SaĞLiq..

yeni resmide ekledim umarım diğer resimlerinide burda görürüz paylaşım için teşekkür ederim...!

DrEaM_y' Alıntı:
yeni resmide ekledim umarım diğer resimlerinide burda görürüz paylaşım için teşekkür ederim...!

sen eklersinde kötümü olur kanka :) yeniden ben :p

gerçekten çok hoşuma gitti bu çizimler devamını bekliyoruz
bu arada bayramın mübarek olsun...

ilk resimi beğendim, gerçi aradan 3 sene geçmiş ama
göz içlerini çizerken daha fazla uğraşsaydın daha ii olurdu bence :}
ışık ve orantılardada problem var ama beni çok rahatsız etmedi..
diğer resiminde çizimin daha iyi gibi ama resmi beğenmedim.

MonaLisaYiCizenKisi' Alıntı:
ilk resimi beğendim, gerçi aradan 3 sene geçmiş ama
göz içlerini çizerken daha fazla uğraşsaydın daha ii olurdu bence :}
ışık ve orantılardada problem var ama beni çok rahatsız etmedi..
diğer resiminde çizimin daha iyi gibi ama resmi beğenmedim.

aynen yinede güzel :clap:

umarım ton ve cızgınde 3senede desıgısm olmustur... portre tonlamak vucudun dıger bolumlerıne gore daha zordur.. kas ve bag yapısı olarak yuz daha degısık bır forma sahıptır... portreler de gordugum genel eksıklerden bırı lekesel ton gırmıssın.. lekeselı portresde unut butune onem ver yanı ton gırerken cızgılerı ve tonları esıt dagıt bolme.... goz ve cevresıne dıkkat et.. yuz mımıklerıen gore tonu yada kalemını degıstır.. yuzun hat cızglerını olabıldıgınce narın tut ve renk dagılımna onem ver.... ve son olarak olculere dıkkat et ve mumkunse boyun baglantısını kulllan..

:eek: GÜzel Resİmler Elİne SaĞlik :alkol:

işte benim akrabam böyle resim çizer. bakında resim çizmeyi öğrenin! harbiden güzel çizmiş ne diyim.

YA SÜPER OLMUş eline sağlık...

super gercekten...ii calısma...

Geri