Yeni PC mi? yoksa Eskisi mi?

hgungorh26

New member
Reaction score
0
İntel Pentıum IV CPU 1.3 Ghz
Ram: 256 MB
Hard Disc: 20 GB

Bilgisayarımı Yükseltmek istesem ne yapmam gerekir. Eski PC yi ne şekilde yükseltebilirim
Teşekkürler

Benimde Hemen Hemen Aynı Özelliklerde pc war.
Bu Pc'yi Modifeye Yapman Çok Zor. Çünkü Parçaları Zor Bulunuyor.
Yeni Pc ile hem performans alırsın hemde parçaları kolay bulunur.

Bu PC ile yapacağın yenilemede performans alabileceğini sanmıyorum.UABarış arkadaşın da dediği gibi yeni bir PC alırsan daha iyi olur.Anakartının özelliklerini bilmiyoruz yalnız işlemcine ve Ram'ine bakılırsa,anakartın yeni işlemcileri,Ram'leri ve ekran kartlarını desteklemeyecektir.Yeni bir PC ile ilgili herhangi bir sorun olursa burdan veya ö.m. den ulaşabilirsin. ;)

Eski pclere upgrade hem tavsiye etmem hemde parcalari zor bulacagin icin 2. el olsa bile pahali olacaktir.

lga775 bir anakart alip ramleri yenileyip birde dual core islemciyle istersen uygun guzel bir pc sahibi olabilirsin.

parcalari ya satmayi dusun yada kalsin en azindan download yapabilirsin o bilgisayar ile. olu bir fiyata verecegine hic verme daha iyi diye dusunuyorum.

benimkiyle nerdeyse aynı..Bunu yükseltmen zor..Parçaları bulanmıyor..Ram mesela esti marka benim şimdi onlardan yok..DDR var..

yeni pc almanı tavsite ederim

ram takviyesi yapsan belki biraz farkeder

Win7 veya Vista kuracaksan, yeni bir bilgisayar al.
Bu bilgisayara da Zenwalk Linux, Xubuntu veya biraz uğraşırsan sağlam bir ArchLinux kurabilirsin. Gayet performanslı çalışır; oyun haricindeki tüm işlerini halledebilirsin.

Geri