Yeni Nesil Cem Uzan Kopmazsanız Para Yoq ;))

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
hocam bu video yaklaşık 10 mb, ben paramı istiyom :D

güzeldi harbiden, biraz daha ciddi yapsaymış tamammış :)

Usta burdaki arkadaşa söleriz hemen gönderir paranı baqsana kalaşnikof bilem veriyo adam ;))

Hakikaten haa uçak savarı biraz atmış ;)) yoqsa hepsinimiydi ;))

Sideways Arkadaşım Gülme Yaw Bi De Benim Partimdensin Yaw ;))))

Bu vaatleri yapsın zaten Dünya diye bir şey olmaz:D Uzayda filan yaşatır bizi bu :)))))))

Evet Cem Uzan'la cok güzel dalga geçmişler fakat en önemli şey'i unutmuşlar başımızdakiler Yalandan daha iyi mi yapiyorlar.Siz Hala Cem Uzan'la sununla bununla dalga geçin.Ama Ülkeyi satanlar onlar değil.Ülkeyi Satan'lar başımızda.Onu boşverin Cem Uzan en azindan partici gibi şunu yapicam bunu yapicam diyor.Ya diğer'leri R.Tayyip Erdoğan Yanlış yapiyor demekten başka birşey demiyor.Peki bunu diyen kişiler başa gelince.Ne yapicaklar bize bir şey vaad etmiyorlar ki.En azindan cem uzan birşeyler vaad ediyor her ne kadar imkansiz olsada.Bir düşünün bunlari öyle video yapin.

Herkes kafasina göre dans ederse bu dans'in bir anlami kalmaz arkadaslar.Ac kalan halk baskanin yanina gelip derdini anlatiyor.Ama onun cevabi ananida al git burdan.Eğer sen vaad verenlerle bu şekilde dalga geçiyorsan sende ANANİDA AL VİDEO'NUDA AL git Amerikaya yada Yunanistan'a.Kusura bakmayin arkadaslar sinirlerim bozuldu.Biraz politik girdim ama doğru olan zordur.

Geri