Yeni Mesajları Anasayfada Gösterme ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burkicik

New member
Reaction score
0
En son yazılan mesajları anasayfada gösterilmesini istiyorum.. Ne yapmalıyım Çok Acilll

En son yazılan mesajları komplemi kapantmak istiyorsun yok sa adult gibi anasayfada gözükmemesini istediğin bölümler mi war ?

Sanırım Arkadaş Bu Bölümü istiyo Yani Örneğin En Son ßen Forum Oyunlarında Msj Yazdım Hemen O anasayfaya Gözüküyoya Onun Gibi. istiyo..inş Yanılmıyosam..

29w0f2e.jpg

Pardon dalmışım ben gösterilmemesi diye anlamışım.

Arkadaşım sitende vBadvanced Kurulu ise ancak bu mümkün olabilir.

KuruLu ise burdan yaz sana ayarlarını anlatayım.

ewet doğru sölediniz vbadvanced kurulu nasıl yapılıyor aciilLL

admin cp den vBad CMPS gireceksin modulleri düzenle diyeceksin ve Forumdan son konular yazan yeri aktif edeceksin o kadar.

vBAdvanced kurulum için buradan;
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=141056&highlight=advanced

Modülleri değil sayfayı(pages) düzenleden(karşına uzunca bir modül sayfası çıkacak) "latest thread" olması gerekiyor veya konu kelimesi ile ilgili herhangi bir ingilizce kelime yazar. Bunu aktifleştirmen gerekiyor. Bu bölümün altında kategoriler var CTRL tuşuna basılı tutarak teker teker son konular çıkmasını istediğin kategorileri seçmelisin. Elimde panel olmadığı için resimle gösteremiyorum.

Yaptım olmadı :( Herhalde yanlış yeri yaptım doğru düzgün yazın veya resimle gösterinn

Elimde şu an türkçe paneL war ben sana genede caps atim sen baka baka yaparsın.

ResimLerde Kırmızı ile işaretLEdiğim yerLere dikkat et.

npfdk6.jpg

2rdd8g1.jpg

vpgiae.jpg

Bu gösterdiklerimi yaptıktan sonra olmazsa aynı yerın biraz altında bu işlermleri yağctrl tuşuna basarak anasayfada gözükmesini istediğin forumları seçebilirsin.

2dvis1f.jpg

Deneyeceğim sağol da vbadvanced 2.2.0 için tr dil paketi de lazım onu bulabilir misiniz?

tr dil paketi değilde komple tr si war bende upgrade edersin tr olur. ama vBadvancede eklenmiş modüllerin warsa silinir onları yedekle derim. ( PM ne bak)

tr dil paketi değilde komple tr si war bende upgrade edersin tr olur. ama vBadvancede eklenmiş modüllerin warsa silinir onları yedekle derim. ( PM ne bak)

Benim 50 mesajım olmadıüğı için Özel mesaj alamıyorum o yüzden linki koy buraya veya msnin varsa ordan ver

Özel Mesajlariniz: 1 Okunmamis, Toplam 1.
buna basıyorum bu çıkıo :
Webmaster forumd 50 mesajı olmayan kullanıcıların özel mesaj atma yetkilerini kısıtlamıştır.

Sen linki ver...

Elimde şu an türkçe paneL war ben sana genede caps atim sen baka baka yaparsın.

ResimLerde Kırmızı ile işaretLEdiğim yerLere dikkat et.

npfdk6.jpg

2rdd8g1.jpg

vpgiae.jpg

Bu gösterdiklerimi yaptıktan sonra olmazsa aynı yerın biraz altında bu işlermleri yağctrl tuşuna basarak anasayfada gözükmesini istediğin forumları seçebilirsin.

2dvis1f.jpg

Denedim Olmadıı

Sanırım sana msn den onLine destek vermiştim oLmuştu cLosed..:goz:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri