ΜεтάĻïڪţ
^_^-/!ηєω ѕнι

Slayer Üç Şarkıyı Hazırladı, Albüm 2009 Yazında
Thrash devi Slayer'ın geçtiğimiz bir kaç haftayı yeni üç şarkının kaydı için Güney California'da kayıt stüdyosunda geçirdikleri ve albümün 2009 yazında hazır olmasının beklendiği bildirildi. Jeff Hanneman tarafından kaleme alınan Psychopathy Red isimli şarkının Rus seri katil Andrei Chikalito'dan bahsettiği belirtilirken grubun stüdyo çalışmasından kısa bir video da müzik severlerle paylaşıldı.
14 yıl süren albüm çalışması bitiyor!
Efsanevi rock grubu Guns N’ Roses, 17 yıl aradan sonra ilk albümlerini 23 Kasım’da çıkarmaya hazırlanıyor.
Son olarak 1991’de bir albüm yayımlayan grubun yeni albümünün adı “Chinese Democracy” olacak. İçinde 14 parça bulunan albümün çalışmalarının 14 yıldır devam ettiği, albümdeki bazı şarkıların 1994’te yapıldığı belirtiliyor.
6.5 milyon dolara mal olduğu söylenen albüm için “bugüne kadar yapılan en pahalı albüm” yakıştırması yapılıyor. "
Evanscence yeni album için şarkilar yazıyor
EVANSCENCE
grubunun solisti Amy Lee son zamanlarda yeni bi album icin kollari sivadi ve yeni sarkilar yazmaya basladi…yazdigi yeni sarkilarda folk ve celtic ezgiler kullanacagini ve sarkilarinda sadece duygusal bir tarz olmayacagini da ayrica belirtmis…Amy’nin Grup disinda hayali olan film muzigi yapmakda planlari arasindaymis kafasinda bazi projeler oldugunu ve dogru insanlari buldugunda ise bunu gerceklestireceginide belirtmis…Verdigi reportajda Grup uyelerinden gitarist John LeCompt ve Davulcu Rocky Gray’in dramatik bi sekilde gruptan ayrilmalarinada deginmis…John ve Rocky Gruba katildiklarinda ‘’Fallen ‘’ yeni tamamlanmisdi ve bizimle buyuk islere adim atmakdan memnundular ne kadarda muzik stilleri bizden farkli olsada ama zamanla sikildilar kendilerine biz nerdeyiz ne yapiyoruz demeye basladilar yazdiklari EVANSCENCE tarziyla uyusmuyordu ama ben grup icin o an yapilmasi gerekeni yapiyordum ve yaziyordum ayrilikdan bu yana kisa surelide olsa John ile konusdum ve pozitif yonde oldu cok az grup vardir eski uyeleriyle birlikte devam etmek isteyen …Amy bunu ilerki zamanlarda gorucez artik demis…hadi kolay gelsin o zaman diyelim bizde...
Verdigi bir Reportajdan kisaltilip cevrilmistir.
Gidget Gein Ölü Bulundu
Eski Marilyn Manson basscisi Gidget Gein Burbank, California daki evinde asiri dozda uyusturucudan olu olarak bulundu..Gercek ismi Brad Stewart olan Gein Marilyn Manson'nun Twiggy Ramirez den onceki uyesiydi..
Gus Chambers intihar etti
Eski Grip Inc. vokalisti Gus Chambers 13 Ekim 2008'de İngiltere Coventry'de 52 yaşında kendi hayatına son verdi.
Coventry Telegraph haberine göre, Chambers 70'lerin sonunda Birtanyalı punk topluluğu olan SQUAD'ın vokali olarak isim yapmıştı. Ardından yeteneğinin zirvesindeyken yeni grubu olan 21 GUNS ile yola devam etti. Grup, Neville Staples'ın Shack Records'undan Ambition Rock isimli bir single çıkarmıştı.
Ardından Gus Amerika'ya yerleşti eski Slayer davulcusu Dave Lombardo ve Alman gitarist Walder Sorychta ile Grip Inc.'e katılmadan önce Sons Of Damnation'ı kurdu. Grip Inc. ile birlikte Power of Inner Strenght, Nemesis, Solidify ve Incorporated albümlerini yayınladı.
Gus son olarak Convetry'li yerel bir grup olan Mantra Sect'e katılmıştı ve 17' sinde bir konser vermeleri gerekiyordu. "
Dark tranquillity`de Şok Ayrılık.!
Dark Tranquillity uzun süredir bascı Michael Nicklassson ile yol aldı.Planlanmış bütün şovlar yeni üye olucak bascı ile yapılacak.Micheal'a teşekkür ediyoruz ve gelecekte iyi şans diliyoruz.Bu açıklama ondan.
Yaklaşık 10 seneden ve binlerce tur ve festivalden sonra kişisel sebeplerimden dolayı DT den ayrılmaya karar verdim.Bu süre içerisinde insanlarla tanışmak ve dünya etrafında binlerce hayran ve bu tur sırasında sahip olduğum bütün arkadaşlar ve birlikte çalıştığım insanlar çok harikaydı.Web sitesinde teşekkür ediceğim herkesin ismini veremem ama bu yıllarda birlikte çalıştığım ve beni destekleyen herkesi çok özleyeceğim ama yaptığım şey doğru gerçekten bir araya ihtiyacım var.
Grubun içinde kırgınlık yok,bunun DT için en iyisi olduğunu hissettik.Şimdi azıcık arkama yaslanıcam ve gelecekte benim için ne var göreceğim.Eski grubum için en iyisini diliyorum ve hepsine : Buraya geri döneceğim yada başkasına......herkese teşekkürler!
Moribund Oblivion'dan K.İ.N
Yepyeni Moribund albümü olan K.i.N / Killer is Nowhere için grup Alman plak firması BLOCK ACTION MUSIC ile tüm Avrupa dağıtımı için anlaştı, ayrıca yine Alman olan NEW MUSIC DISTRIBUTED firmasıyla anlaşma sağlandı.
1 Aralık 2008 tarihinde albüm raflardaki yerini alacak ve eş zamanlı olarak Almanya, Avusturya, Çek Cumhuriyeti, İsviçre, Hollanda, Belçika, Luxemburg ve Türkiye’de dağıtımları yapılacak.
K.i.N albümü kapsamında grup Şubat ayı içerisinde başlaması planlanan bir Avrupa turnesi hazırlıklarına başladı bile.
Ayrıca K.i.N öncesi Moribund Oblivion Metal Hammer dergisinde bir röportaja konuk oldu. Metal Hammer’ın Kasım sayısında Moribund Oblivion röportajına ulaşabilirsiniz. Metal Hammer yanı sıra Avrupa'nın diğer önemli dergilerinden Legacy Magazine ve Sonic Seducer'da ise Aralık sayılarında Moribund Oblivion röportajları yer alacak.