Yeni görünüm

NecrODesigN

New member
Reaction score
0
HH çok başarılı bi site. bunun için ayrıntıya gerek yok. ama yenilikler hiçbizaman eskisini aratmamalı. Eski temanın ana sayfası daha iyiydi bu tartışılamaz bile. solda ağaç halinde forumlar vardı. öyleki ana sayfa kendi başına bir siteden daha fazlası ediyodu. aslında bu görünüme geçişin zorunlu olduğunu düşünüyorum. ne gibi bi sebepdir bilmiyorum ama eski HH yi ösledim

Dostum bence bu daha iii... hem farkındaysan siteye girme içierklerine bakma hızlandı ......

dostum hackhell türkiyenin en güzel paylas1m sitesidir aradg1n her seyi bulabilirsin bu deigisim cok güzel oldu daha da h1zland1 1s1k h1z1yla dolasabilirsin iyi forumlar

siteye uzun zamandır üyeyim yeni yeni yazıyorum forumlara. iyi bir paylaşım sitesi olduğunu biliyorum az çok. demek istediğim yenilikler eskinisi aratmamalı. yada yenilik yapılmadan önce bilgi verilmesi gibi şeyler olusaydı.ertesi gün bi geldim site değişmiş. neyse yönetim iyisini bilir (=

eskiye yönelik düzenlemeler olacaktır arkadaşım sorununu burda başlık açarak değil

duyurulardaki sabite yazarak halledebilirsin..;)

bu daha hızlıydı ondan buna geçtik anasayfayı dert etme ..

Arkadamızda DArk angel varken bişey olmaz bize
halleder o bişiler yapar acele etmemek lazım :)

bu nasil hiz boyle sizleri ALKISLIYORUM...tesekkurler arkadaslar

bu şekilde site çok hızlı ama ben eski halini özlüyorum ya :(

forumun stılı super bence cok hos otantık olmus

herkese gore deişir ama bence bu daha gusel we daha tamierde eskisi gibi ağaç yaparlar :)

bizimde gozler tam anlamıyla adapte oldu sayılamaz ama bu daha iyi

skin gri olursa daha iyi olur bence, bunu yapmak zor olmasa gerek.

herşey yavaş yavaş sen hızlı olduuna dua et

Geri