Yeni FoRuM SiTeM iÇiN YoRuMLaRıNıZ...!!!

pulat

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar yeni bir forum sitesi açtım fakat henüz %100 tamamladım sayılmaz. istiyorumki biz bu forumu hep beraber tamamlayalaım. Yani siz yıllarsır forum kullanıcısısınız ve bir forumun nasıl olması gerektiğini iyi bilirsiniz. bu yüzden yorumlarınıza önem veriyorum... Hepinizin yorum ve görüşlerini bekliyorum...

r88ya6t76jdmmtzcp0j.jpg

Forum adresim: http://a07.forumlari.net/forum.html

Gerekli izin Alınmıştır...

FoFeR' Alıntı:
Forum içerikli konu açmanız uygundur.

Yorumda bulunan arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım...

Hayırlı olsun adresi değiştirmişsin ama daha önce verdiğin adres bu değildi.. :)

önce bir domain alman gerekecek.

renkler gayet uyumlu bence

oldum olası bedava siteleri sevmem :) ama kendini web'de geliştirmekte bire bir :)

hayırlısı olsun .. ama paraLı siteler her zaman daha iyidir ve profesyonelcedir .. en ucuzundan bi tane alıcaksın .. falcon ve hell verio :) 29 tl'e oradan hiç uğraşmadan direk forumu yapmaya başlicaksın bencede çok profesyonelce olur .. bedava siteler rağbet görmez..

yinede hayırlı olsun

oldum olası bedava siteleri sevmem :) ama kendini web'de geliştirmekte bire bir :)

hayırlısı olsun .. ama paraLı siteler her zaman daha iyidir ve profesyonelcedir .. en ucuzundan bi tane alıcaksın .. falcon ve hell verio :) 29 tl'e oradan hiç uğraşmadan direk forumu yapmaya başlicaksın bencede çok profesyonelce olur .. bedava siteler rağbet görmez..

yinede hayırlı olsun

teşekkür yukarıdada belirttiğim gibi bedava ile davam etmeyi düsünmüyorum. En fazla bir iki ay sonra domein alıcam...

bu siteye üye olucamda bni admin vs yaparmsn
kendi forum sitem vardı sildim site güzel ücretsiz sitemi yoksa paralımı

Sitenin Tasarım aşamasını şu andan itibaren bitirmiş bulunuyorum... Şimdi kaldı paylaşımları arttırmak oda insallah sizinle beraber olucak tabiiii üye olmak isteyen arkadaşlar olursa ... :)

BüYüK KüÇüK HaRFLe yazmaktan vazgeçmelisin, berbat bir görüntü.

vaybe dostum 1 günde tasarım %100 değişmiş ellerine sağlık şimdi çok daha güzel olmuş...

dun akşama kadar uğraştım valla ama değdi..

HTML kod bölümü ekledim üstelik HTML kod deneme modülüde ekledim şimdi bişiye benzedii forum...

Hayırlı olsun o zaman. :hhsigara

Geri