Microsoft, Windows 7’yi piyasaya sürdüğünde birçok kullanıcı bu ürünü aynı gün bilgisayarlarına yükledi. Microsoft’un çığır açmasını beklediği bu işletim sistemi Windows kullanıcılarını ikiye böldü. Birçok sistem hatası, bazı programlarla olan uyumsuzluğu bigi nedenlerden dolayı çoğu kullanıcı Windows XP işletim sistemini arar oldu. Hata raporları sayesinde Microsoft bu sorunları algılayıp müşterilerinin şikayetlerine cevap verebilmek adına çeşitli güncellemeler ve servis paketleriyle ürününü geliştirmeyi başardı. Windows 8 işletim sistemi oyun grafikleri konusunda da size muhteşem bir deneyim yaşatıyor. Özellikle araba oyunları severler windows 8′in grafik performansına hayran kalacaklar.
Microsoft’un kendini sürekli geliştiren alt yapısı sayesinde; Windows 7’den sonra bir işletim sistemi ile performans ve internet ortamında bir çığır açma çabasına girmesi şaşırılacak bir durum değildir. Bu bağlamda Microsoft, merakla beklenen işletim sistemi Windows 8’i 25 Ekim tarihinde piyasaya süreceğini duyurdu. Birçok yenilikle gelecek olan Windows 8’in sunacağı avantajlar merakla bekleniyor. Acaba bu işletim sistemi ile beraber İnternet Explorer 10 ile de tanışma imkanımız olacak mı ?
--Bilisimhaber.com --