Yeni Bir Web Sitesi YARDIM!!!

ceza05

New member
Reaction score
0
Arkdaslar gene ben kusura bakmayın :( Benim sorunum yeni bir web sitesi acacam fakat gene arkdasıma arkdasım da weble alakası yok gidip bir site almıs alan adı degil ama host mu ne diosunuz ya o neyse işte onun gibi bişe galiba ama emin degilim bana dedi bi site yap tmm dedim fakat bnde sadece site yapımı için bluevoda die bi program war onlada yaparım sorun degil fakat ordaki yaptıklarımı nasıl websitesine aktarrırım bide bu anasayfa sıkca sorulan sorular flan filan warya onları nasıl ayarlicam yani kac tane alt sayfası war onları nasıl o alt sayfalara baglicam :( işte benim sorunb bukaadar walla bunlar cevap weren olursa istedigini yaparm :) :) :) :) :vur:vur:vur:vur:vur:vur:eek:ha:eek:ha:eek:ha

Merhaba,

Ücretsiz CMS sistemler mevcut.
Mesela Wordpress, joomla vbulletin v.b
bu sistemleri kullanarak minimal derecede kodlama bilgisi ile inanılmaz şeyler çıkarabilirsiniz.
Ancak öncelikle bir domain ve hosting alanınız olmalı.

Eğer arkadaşınızın aldığı problemli, yalnış yada farklı birşeyse Hosting ve Domain konusunda size birebir destek verebilirim. iletişim için bana Buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Eğer seçiminiz hazır sistemlerden yana ise, saydığım birkaç örnek isimin websitelerine bakabilirsiniz.

bu sistemleri çalıştırmak için bir paneliniz olmalı. biz her müşterimize cPanel i ücretsiz olarak vermekteyiz.
Sizinde hosting sağlayıcınızın size verdiği bilgiler ile buraya bağlanarak dosyalarınızı yükler ve yeni veritabanı oluşturabilirsiniz.

Eğer farklı bir sorunuz var ise lütfen yöneltmekten çekinmeyin. Severek cevaplıyacağız.

hellboy726 cok tesekkur ederim biraz da olsa bişe anladım sorun sendne degil benden kaynaklanıyor arkadsımın sitesini actıktan sonra kendime de bi site acacam ve sana söz veriyorum senin imzanda verdigin reklam ı tıklayarak alacam tabii bana yardımcı olcaksın kendi sitemi acarken :) şimdi sorum ise hosting veya domain odlgunu nasıl anliyacagım ve hosting nedir domain nedir kısa tanım :) benzetmeden yararlanılarak :D cok super olur

hellboy726 cok tesekkur ederim biraz da olsa bişe anladım sorun sendne degil benden kaynaklanıyor arkadsımın sitesini actıktan sonra kendime de bi site acacam ve sana söz veriyorum senin imzanda verdigin reklam ı tıklayarak alacam tabii bana yardımcı olcaksın kendi sitemi acarken :) şimdi sorum ise hosting veya domain odlgunu nasıl anliyacagım ve hosting nedir domain nedir kısa tanım :) benzetmeden yararlanılarak :D cok super olur

Hosting: websitenizi kurduğunuz yer.
Domain: Alan adıdır.

Mesela hackhell.com bir domaindir. kullanıcılar bu isimle websiteye bağlanırlar.
Ama sitedeki her gördüğünüz grafik, benim avatarım v.s. Hosting alanında durur.

Cok teşekkurler baba büyüksün son soru olarak her sitenin ftp si varmıdır ben direk bluevoda programında tasarımı yapsam direk olarak ftp den atsam bi sorun yaratmaz degilmi

Bide ftp olarak siteye girmeye calışltıgımda bana boyle bir şey cıkıyor altttaki resim gibi ne yapmam gerekiyor??:vur:vur:vur
973.jpg

Açılmıyorsa
http://img155.imageshack.us/my.php?image=adszph1.jpg

verdiğiniz resimde FTP hesabına bağlanmışsınız zaten.
yaptığınız tasarımı direk ana dizine atabilirsiniz.

tasarımı yaptığınız programın türü birşey değiştirmez.sonuçta HTML tasarım yapacaksınız.
ayrıca şöyle bir bilgi daha vereyim:
index.html olarak atacağınız dosya .com.tr olarak girdiğinizde direk karşınıza çıkacak sayfadır.varsayılan sayfa diyebiliriz

hell boy eğer site açacaksan sana danışiim :D

ama şöyle bir sorun war ftp sine girdim neresine dosya atacam nasıl edecem nasıl kullancam bide bu ftp sine girerken ne şifre girdim ne bişe girdim ben o nasıl oluyor :S

Arkadaş bence sen bırak uğraşmayı, bir web tasarımcıyla anlaşıp yaptırın sitenizi. Siteye dosyaları nasıl atacağım, nasıl menü oluşturacağım, host mu diyorsunuz ne diyorsunuz, gibi sorular sorarken, web sitesi yapmayı nasıl başaraksın?

Geri