Yeni bir kaLeciye ihtiyac var mı ??

Yeni bir kaLeciye ihtiyac var mı ??

• Kullanılan toplam oy
    5

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Rüştünün iLerLeyen yaşı ve hakan arıkanın gereksiz hataLarı yuzunden ıLk dönem çok sıkıntıLar yaşadık..Sizde sadece cenk yeterLi mi ??​

Bence Cenk yeterli. Bazı hataları tabiki onunda oluyor ama kesinlikle kaleci transferi yapmamıza gerek yok. Barcelona'da Valdes kaleye ilk geçtiğinde de iyi değildi ama şuan yeterli seviyede.

Bence Cenk yeterli. Bazı hataları tabiki onunda oluyor ama kesinlikle kaleci transferi yapmamıza gerek yok. Barcelona'da Valdes kaleye ilk geçtiğinde de iyi değildi ama şuan yeterli seviyede.

Rüştünün yaşı maLum hakan desen aLLahLık bence yerLi bi kaLeci aLınabıLır..Örnegin ; Sinan boLat..

MozoLe Miяach;5241777' Alıntı:
Rüştünün yaşı maLum hakan desen aLLahLık bence yerLi bi kaLeci aLınabıLır..Örnegin ; Sinan boLat..

Katılıyorum :closedeyes:

MozoLe Miяach;5241777' Alıntı:

Cenk 1. kaleci Hakan Yedek olabilir. Kaleyi Cenk'e bırakırsak biraz sabırdan sonra bence Beşiktaşın ve milli takımın vazgeçilmez kalecisi olur. Tabi ki bu Cenkin çalışmasına ve performansına bağlı. Ama dediğin gibi Sinan Bolat iyi bi kaleci alınırsa Cenk'te yedeği olur. Kısaca kaleyle ilgili bi sorunumuz yok gibi görüyorum ben. Defans hattı iyi olursa kalecimize zaten pek iş düşmez. Hücum hattımız yapılan ve yapılacak transferlerle mükemmel oldu / olacak :)

Geri