sherlock_holmes
New member
- Reaction score
- 0
Öncelikle hepinize iyi forumlar.Siteye üye olduğum günen beri tiryakisi oldum.gerçekten çok güzel bende yeteri kaldığı sürece reklamını elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum.Ancak ben bugüne kadar sitede dolaşmama rağmen bir eksiklik gördüm.Nereeyse her kondan bir bölüm var,ancak "DİN" hakkında bir bölümümüz yok.İşte ben bugün bu konu hakkında öneride bulunacağım.Öncelikle şunu belirtmeliyim,diğer sitelerde din adı altında bölümler ilgi görüyor.Bize neden ilgi görmesin?? Ve eğer böyle bir bölüm açılırsa bende mod aayıyım.Bunu ills mod olim diye yapmıyorum sadece böyle bir bölümün gerekli olduğunu düşünüyorum.böyle bir bölüm açılırsa buraya dini hikayeler,Peygamber efendimizin hayatı mucizeleri,islamın diğer dinlerle olan iişkileri,yüce kitabımız kur'an'ın bilimle olan iişkisi gelecekle ve geçmişle olan ilişkisi ve daha sayamayacağım bir çok konunun paylaşımı yapılır.Günümüzde bir çok insan daha kitabının ne olduğunu peygamberinin kim olduğunu bilmiyor.bURada sadece islam değil diğer dinleride inceleriz.Ben buraya mod olma isteğim zamanında diğer sitelerde güzel paylaşımlarımın olması ve dinler hakkında bilgim olması .yazımı okuduğunuz için teşşekür edip yorumlarınızı bekliyorum...