Yeni bir akım baslatıyorum...Lütfen Okuyun

rehabuyuk

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bakın....
Hepimizin düştüğü bir hata var diyelim ki bir konu açılmış içeriği de hoşumuza gitmiş.Yüklüyoruz.Veya görüyoruz.Sonra çıkıyoruz.Eger çok etkilendiğimiz bi olay yoksa mesaj atmıyoruz.Bazen 300 görüntülenme olan bir konuya içeriği de bence çok yararlı olan konuya sadece 2 teşekkür olduğunu görüyorum.Söyle bi olay var ki insan eger teşekkür almıyınca yaptığı paylaşımın gereksiz oldugunu begenilmedigini zannediyo.Bu da bu forumun boş bir yer olduğunu zannettiriyo.Ve bir daha paylaşım yapmak istemiyo.Ama o dosyayı çeken veya o resmi goren (konuya 300 kişi girdiyse) 200 kişi oldugunu repidden veya baska yerden anlıyınca insanların teşekkür butonuna bile basmak istemediğini anlıyo.Böyle olursa da ben niye bi daha paylaşım yapıyım diyo.Ben sadece kendi açımdan soylemiyorum.Bir çok arkadaşın da böyle düşündüğünü biliyorum.Arkadaşlar ben çok samimi söylüyorum ki teşekkürler oldukça burdaki paylaşım 2 katına çıkar veya daha fazlaya.Eger burası saygın bir paylaşım platformuysa (ki bence oyle) teşekkür edelim.Lütfen bundan sonra en azından begendiğimiz paylaşımlara 1 teşekkür koyalım.Çok begendiysek lütfen mesaj da yazalım yorum yapalım.Ve modlar lütfen her konuya bu yazıyı koyun.Platformun işleyişi artsın.Paylaşım ve uye sayısı artsın.Modlar lütfen siz de beni destekleyin.Hep beraber begendiğimiz paylaşıma teşekkür edelim.Lütfen herkes buna uysun ki burayı daha da yararlı bir hale daha güzel bir platforma dönüştürelim.Iyı paylaşımlar...
Not:Eger benle aynı fikirdeyseniz lütfen bu yazı için teşekkür e tıklayın...

iyide arkadşım zaten her bilinçli hackhell uyesi senin dediğini yapıyo zaten.kimseyi gırtlagından tutup tesskür et diyemeyizki bunu imzada ve bir cok msjda belirtiyoruz zaten tessskkür eden de etmiyennide kendi biliceği iş.

baba bence bunu okuyanlar daha çok teşekkür etcekler begendikleri şeylere bence bi sakınca yok.bu paylaşımı ve kalitesini arttırcak bişey yorum yapmak ve teşekkür etmek

Kimse bana teşekkür etmese de olur işlerine yarasın yeter benim için.Ne herkez teşekkür ediyor diye daha çok paylaşım yaparım ne de kimse teşekkür etmiyor die paylaşımı keserim.Elimden geldiğince hh e yakışan herşeyi paylaşırım.Teiekkür umurumda değil açıkçsı benim için.

Aynı konuyu 2 kez açmışsın...

teşekkür önemli ama zorla ettirilmez :eek:

ben yorum yapmıycam artık yorumu siz yapın zaten okuyan ne demek istediğimi anlar
yukardaki msj a teşekküre basarsanız beni desteklemiş olursunuz teşekkürler...

bu teşekkür işini saplantı haline getirmeyin arkadaşlar

güzel paylaşımlara zaten teşekkür ediliyo.

kendı adıma konusayım .. bır paylasım bana gore goruntulenıyorsa zaten ılgı cekıyordur .. ve bırılerının muhakkak ki işine yarıyordur bunu bılmek yeter bile heaa tabıkı ekstradan tşk almak tabıkı guzeldır ama kımseyı zorlayamayız .. isteyen tşk eder istemeyen etmez .. hackhell her konuda oldugu gıbı bu konudada ozgur bır yer bu yuzden arkadaslar bu tşk olayının cok fazla üzerinde durmayın .. zaten hepımızın amacı yararlı olmak aferın almak degıl ..

Kaliteli bir paylaşım zaten teşekkürü beraberinde getirir...

sayın rehabüyük

düşüncene ve önerine katılmıyorum
kendi adıma şunu söyleyeyim
ben buraya harcadığım her emeği karşılık beklemeden yapıyorum
bunun adına paylaşım deniyor
ben elimdekini buradaki herkesle paylaşıyorum ve paylaşımı teşekkür almak için, değer yükseltmek için yapmıyorum
sadece paylaşmak istediğim için paylaşıyorum, emek harcıyorum, emeğimi feda ediyorum
teşekkür ve değer yükseltmek için bir emek harcarsam bunun adına paylaşım değil
ticaret-ekonomi derler
zaten reel yaptığımız herşeyden bir karşılık bekliyoruz
bari burada emeğimizi paylaşalım, satmayalım...

bence teşekür önemlidir kişinin paylaşıma şevkini artırır...... :) (tabi şahsi düşüncem)

ya daha öncede gündeme gelkdi ama bizde bir olayvar insanların çoğu teşekkür etmekten çekiniyor nicikini oarada sürekli durmasından çekiniyor yada utanıyor bu adult için ama diğer bölümler için bişi diyemem sonuçda teşekkür edilsin yada edilmesin biz elimizden geldiğince teşekkür ediyoruz hiç teşekkürü olmayan bir konuya ben teşekkür ediyorum maksat ekleyen kişi kırılmasın diye ama üyelerin çoğu sadece faydalanmak için burada mesaj yada teşekkür umurlarında değil burada 600 onlineden sadece 200 kişi bizim hh nin duyarlı üyeleri ve modlarıdır paylaşımlar yapan kişilerdir diyer 400 yüzü sadece faydalanma peşindedir biz buna bir türlü çare bulamadık neyaptıysak üyelri paylaşıma veya paylaşım yapan lara teşekkür etmeye ikna edemedik zorlada yaptıra mayız ya yalnız benim bir önerim olacak bunuda yönetimle konuşacam bakalım olursa teşekkür etmeyen kimse linklerden yada konulardan faydalanamıyacak

sonuna kadar katılıyorum yazdıklarının, teşekkür özellikle yeni gelen üyelerin şevkini arttırır, çevremden biliyorum,çok arkadaş ilk bir kaç gün paylaşım yapıyor ve sonrası gelmiyor, kararlı arkadaşlar bulmak zor :eek:

Bazı mod arkadaşlar halen teşekkür benim için önemsiz ben paylaşımımı yaparım türünden mesajlar atmışlar güzel arkadaşlarım zaten bu konu normal kullanıcılara teşekkür edilsin diye açılmış onların şevklerini artırmak için paylaşımlarının kullanıldığını hissettirmek için getirilmiş bir öneri ama halen kendi paylaşımlarınızı öne sürüyorsunuz modlara teşekkür edilsin denmiyor paylaşım yapan normal üyelerimize teşekkür edilsin deniyor fark bu :) bence foruma HİDDEN text eklenmeli teşşekür butonuna basmadıkca konuyu görmemeliler modlarda konuları inceleyerek gerçek paylaşımları forumda tutar gereksiz zırvalık olsun diye verilen paylaşımları silerler böylece herkes memnun kalır ve paylaşımlar artar.

walla teşekkür için iş yapmam öyle olsaydım aduta hergün 10 klip eklerdim bakın bakalım teşekkür sayım ne oluyodu.. bencede milletin işine yarasın yeterli.. benim nickimin hatırlanması önemli aha bu adamın verdiği programı indirmiştim denmesi teşk o kadar önemli değil.. ama yeniler için evet biraz gazlayıcı etkisi war..

hıhı çok dooru sölemişiniz,yeniyken insan teşekkür istio,ben özellikle nasıl istemiştim saolun çoğunuz beni kırmamış bana ilk geldiimde teşekkür etmiştiniz:) ama üyelik biraz ilerleyince ,alışınca paylaşmaya insanın pek umrunda olmuo,şahsım adına konuşayım genelde off-topice takılıorum ve açıkçası sadece yazıydı fıkraydı felan paylaşabiliorum elimden gelen bu,ama yinede saolsunlar beğenilio ve tşkkr edilio,uzun lafın kısası,ilk zmnlar önem arz edio soora kalmıo ama...:D:D

ben suna cok kızıyorum adam post atmıs aynen soyle yazıyor;
''teşekkürler''
..:D:D
eger boyle yazacaksan teşekkür et'i kullan.ayrıca bı yorumun varsa yazzz..
ama bu teşekkur olayının hakkaten paylasımlara etkısı var ben oyle dusunuyorum....

comand' Alıntı:
Bazı mod arkadaşlar halen teşekkür benim için önemsiz ben paylaşımımı yaparım türünden mesajlar atmışlar güzel arkadaşlarım zaten bu konu normal kullanıcılara teşekkür edilsin diye açılmış onların şevklerini artırmak için paylaşımlarının kullanıldığını hissettirmek için getirilmiş bir öneri ama halen kendi paylaşımlarınızı öne sürüyorsunuz modlara teşekkür edilsin denmiyor paylaşım yapan normal üyelerimize teşekkür edilsin deniyor fark bu :) bence foruma HİDDEN text eklenmeli teşşekür butonuna basmadıkca konuyu görmemeliler modlarda konuları inceleyerek gerçek paylaşımları forumda tutar gereksiz zırvalık olsun diye verilen paylaşımları silerler böylece herkes memnun kalır ve paylaşımlar artar.
o kadarda fazla ! illa beğenilecek diye bi şart yok her konuda......
ama teşekkürlerin önemi gerektiğince hatırlatılıyor ve gittikçe artan üyeler bazı şeyleri zamanla öğreniyorlar , eski kullanıcıların bi çoğu zaten bunun bilincinde
kanısındayım.....

Geri