"Yeni Başlayanlar & Yardım" bölümü..

The_Ephee

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Yeni Başlayanlar & Yardım Bölümümüz ilk üye olduğumdan beri hep dikkatimi çekmiştir.. Açıklamasında "bu konularda yeni olanlar" gibi bişey yazıyo.. Hangi konularda yeni olanlar?? Buna bi açıklık getirilsin : )

Asıl önemli olan bu değil tabi.. "Yeni Başlayanlar & Yardım" Bölümü kuşkusuz forumun en yararlı bölümlerinden biri.. Bilgisayarıyla, telefonuyla vb ilgili bir sorunu olanlar oraya konu açıyor.. Peki neden bu bölüm "Security-Güvenlik" Bölümündedir ? Güvenlik ile alakası olmayan (antivirus sorunları hariç) sorunlar bu bölümde yanıtlanıyor fakat bölümün kategorisi bana göre çok yanlış..Hemen altındaki "Bilgisayar" bölümüne konulması çok daha hoş olur. Ayrıca ismi de "Hackhell Yardım Hizmetleri" veya benzer güzel bir isimle değiştirilebilir. "Yeni başlayanlar" biraz tuhaf geliyo bana.. Yeni başlamasa bile herkesin bilmedği birçok şey vardır muhakkak
:durdurun

Buradaki yeni başlayanlar ismi bilişim dünyasına yeni başlayanlar anlamını taşımıyor kanatimce foruma yeni başlayanlar yani yeni üyeler için açılmış bir bölüm adı security & güvenlik bölümünde olması bence bölümün kolay bulunmasına bir engel teşkil etmiyor.

Buradaki yeni başlayanlar ismi bilişim dünyasına yeni başlayanlar anlamını taşımıyor kanatimce foruma yeni başlayanlar yani yeni üyeler için açılmış bir bölüm adı security & güvenlik bölümünde olması bence bölümün kolay bulunmasına bir engel teşkil etmiyor.

sorun bölümün kolay bulunabilirliği değil ki.. bölümün içeriği ile security arasında hiçbir alaka yok.. kolay bulunmasını istediklerimizi en yukarı mı koyalım yani? kategori yanlış

aslında başlığı iki ayrı parça olarak düşünmek lazım
yeni başlayanlar ve yardım ( &=ve )
zaten gerçek manası da bu anladığım kadarıyla
o zaman da yer ve kapsam olarak en uygun yerde diye düşünüyorum
çünkü bazı bölümlerin kendi yardım altbaşlıkları var
işletim sistemlerinin, donanım başlığının vs vs

Bu site yeni yeni kurulduğunda daha çok hacking / security amaçlı dosyalar içeren ve bu işle uğraşan yada uğraşmaya heveslenen arkadaşların yararlanabilmesi için muhteviyatlar ağırlıklıydı

Daha sonraları forumun içeriği ve dışarığı (!) =) bi hayli kabardığı için yeni başlayanlar bölümü o kısımda kaldı ama bugüne kadar bu ayrıntıyı yakalamayı başaran ilk kişi sen oldun janım

Bu da senin ne kadar dikkatli bi üyemiz olduğunu gösteriyor. Teşekkürler. Ama sanırım orda kalmasının da pek bi sakıncası yok =) Yerini yadırgar başka yerde olsa ehuehuehe

Geri