Yeni antrenörümüz.

icemen

New member
Reaction score
0
Jimnastik Takımımız’ın antrenörlüğüne Ukrayna’nın en iyi jimnastikçileri arasında gösterilen Natalia Godunko getirildi.
Burhan Felek Spor Salonu’nda, Jimnastik Takımımız’la tanışan ve hemen çalışmalara başlayan Godunko, Beşiktaş’a geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, “Tarihinin çok önemli bir yerini jimnastik branşına ayırmış bir kulübün parçası olmak beni çok sevindiriyor. Buradaki çalışma imkanları, şartlar çok iyi gözüküyor. Bildiğim her şeyi sporcularımıza öğretip burada yeni olimpiyat şampiyonları yetiştirmek istiyorum” diye konuştu.

Jimnastik Şubesi Menajeri Asuman Akova ise yaptığı açıklamada, Godunko gibi bir jimnastikçinin sporcularımıza büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Birçok şampiyonluğun sahibi olan Natalia Godunko, Ukrayna’nın en iyi üç jimnastikçisinden birisi olarak gösteriliyor.

kbbmzk.jpg

jjy0i0.jpg

2j4c5xh.jpg

kartallar müsadenizle ben aşık oluyorum,ve yine müsadenizle antrenöründe gönlü olursa o Beşiktaşlı ben Beşiktaşlı nikahıma almak istiyorum gidelim istiyelim bana yaa..Bülent Abi en büyüğümüz sensin bildiğim kadarıyla gidelim Demirörenden istiyelim allahım emriyle yaa...Minik minik Kartallarımız olsun mabede götüreyim onları ben :D:D:D

Abi çok yakışırsınız birbirinize :D

vermezlerse de kaçırırız :D

Bunu futbol takımının başına geçirin ilk yarı sonunda şampiyonluğunuzu ilan edersiniz.
Çok güzel be

Geri