Yeni amatör web siteme tavsiyeleriniz.....

pulat

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar yeni web sitesi açtım ücretsiz bir sunucudan. Elimden geldiğince toparladım. Biraz daha içerik ekleyip genişletmek istiyorum ve parlak fikirlere ihtiyacım var.

Herkesin Fikir ve yorumlarını bekliyorum Beraber Geliştirelim siteyi... Şimdiden teşekkür...

69vtqv7e3rsqxkoq2pq.jpg

ADRES: http://www.sonradan.tr.gg/

Siten iyi fakat filmleri satmak yerine indirmeye sunsan daha iyi olurdu bence ziyaretçi sayın daha da artabilirdi.Mesela birisi girdi siteye istediği buldu indirmek istiyo ama satıldığını görünce hemen çıkabilir siteden çoğu kullanıcı böyle yapar bazı kullanıcılar satın alabilir ama sadece tek bir film almak ister o da var.Bence sen indirmeye sun satın almak isteyen kullanıcıların pek çıkacağını sanmam ama eğer satın alanlar çoksa böyle kalsın ben gene de indirmeye sunmanı öneririm

Siten iyi fakat filmleri satmak yerine indirmeye sunsan daha iyi olurdu bence ziyaretçi sayın daha da artabilirdi.Mesela birisi girdi siteye istediği buldu indirmek istiyo ama satıldığını görünce hemen çıkabilir siteden çoğu kullanıcı böyle yapar bazı kullanıcılar satın alabilir ama sadece tek bir film almak ister o da var.Bence sen indirmeye sun satın almak isteyen kullanıcıların pek çıkacağını sanmam ama eğer satın alanlar çoksa böyle kalsın ben gene de indirmeye sunmanı öneririm

Bunu bende düsündüm ama benim Filim satmaktaki amacım filmi kısa vadede temin etmelerini sağlamak örneğn 50 GB lık filmi 1 ayda temin edebilirken benden 1 günde alabilir. Veya Kotalı internet kullananları dusun. onların 50 GB film indirmek için kaç ay bekleyeceklerini düşün... yani amacım Hem Müsteriye kısa vadede arşiv kazandırmak hemde azda olsa çabam karşılığı para kazanmak aslında pek fazla bi parada kazanamıyorum bu fiyatla ama insanları memnun etmekte üzerine eklenince zarar ettiğim söylenemez... Yinede yorumun için teşekkür dostum...

Fil arşivi listesinin üzerinde ücretsiz programlar bannerinin sağinda bi boş alan var orayı öyle bpş bırakma oraya uygun bişiler ekle..... sitenin trafiği biraz yoğun olsaydı oraya reklam ver derdim ama dilersen hackhell reklamı verebilirsin :)

Sörfe Başlayalım Aklımıza Gelen Olursa Söyleriz

HACKHELLDEN GELENLERE HACKHELL ÜYELİKLERİ İLE GİRİŞ SAĞLA

uuu bu biraz ucuk olu benim için ama hackhell den gelenlere sohbet kanalında direkt moderatorluk verebilirim :)
hachellden bana ozel mesajla nicklerini yollamaları yeterlı olu o anda kanaldaysam yetkiş veririm. :):)

Bak aklıma ne geldi forum bölümü açabilirsin.. ne dersin heee.

Henüz beklediğim gibi yanıtlar alamadım arkadaşlar içerikle ilgili fikirleri olan yokmu...

en güzel tr.gg sitelerinde bedeva sitem sitesinin forum kısımından fikir alışverişi yaparsan dahada iyi olur siten diyorum ben www.kristalmobilya.tr.gg

siten güzel olmuş biraz daha eklentiyle daha güzel olur beğendim

sitenin tasarımı hoş değil bence...daha güzel bir tasarım bulmanı tavsiye ederim....

sitenin tasarımı hoş değil bence...daha güzel bir tasarım bulmanı tavsiye ederim....

Aslında ilerisi için tasarım değiştirmwyi düşümüuorum ama şu anda ilk aşama için içerik bulmayı tercih ediyorum. ziyaretcileri sitede tutacak içerikler. Yorumun için teşekkürler...

İçerik daha da genişlerse güzel olur.

Geri