Yeni Açılan Bölümlerimiz

Dark_Angel

Webmaster
Yönetici
Administrator
Reaction score
0
Uzun zamandır hackhell'e bazı yeni bölümlerin gerektiğini yönetici arkadaşlarımızla konusuyorduk. Bu yeniliklerin bir kısmını hayata geçirelim dedik.

Yeniliklerin başında Bim ve diğer arkadasların katkılarıyla Hackhell CS Game Server geliyor. 1 haftaya kadar cs sunucularımızı 3 e cıkarıp bu hizmetten tüm arkadasların faydalanabılmesını düşünüyoruz. Hernekadar suan 1 sunucu bile yer yer boş olsada biz istiyoruzki bu oyunu seven, oynamak isteyen üyelerımız tırım tırım server aramasın =) Bosta olsa suan ıcın 3 cs server'ı hızmete sokmayı dusunuyoruz.

İkinci Yeniliğimizi farketmişsinizdir. Hachell Online Oyun Servisi Yaklasık 1 haftadır 1500 oyun infatuate'ın yardımı ıle tek tek oynayarak özel olarak seçildi ve Online oyun servisine eklendi. Online oyun servisinde dilerseniz tek başınıza oynabılır yada üyelere meydan okuyabılır turnuvalar duzenleyebılırsınız. Oynadıgınız herhangi bir oyunda en yuksek skora sahıpsenız Avatarınız altında Şampıyonu oldugunuz oyun yada oyunlar lıstelenecektır ve kısa bır sure sonra bu online oyun servisinde bazı oyun şampıyonu arkadaslara hediyeler verilicektir ;)

Üçüncü yeniliğimize gelicek olursak Hackhell Online Video Bölümünü açtık. Bu bölümde youtube de begendıgınız videoların watch?v=nvuRN-mfM4g/B] yanda mavi ile belirttiğimiz yerdeki kodlarını alarak mesaj yazım editörünün en sagındaki Youtube simgesine tıklayıp [VIDEO.][/VIDEO.] tagları arasına kodunuzu ekleyerek paylasabılırsınız. (nokta işaretleri olmayacaktır.)

ör: [VIDEO.]nvuRN-mfM4g[/VIDEO].

Extra yenilikler devam edıcektır bunlar ufak bır baslangıc sadece ;) iyi forumlar herkese...

Hepside süper olmuş. Online oyun servisi olması dahada eğlendirici hale getiricek sanırım forumu.

hocam bugün neden uyumadığın şimdi anlaşıldı :D eline sağlık, güzel oldu böyle :)

çok faydalı olmuş hayırlı olsun
gerçekten yeniliğe ihtiyaç vardı :)

hackhell yine yeni ve yeniden....

çok sağolunn....hiç boş durmuyosunuz....bu yenilikler güzel oldu....

cok guzel dusuncelerım var en kısa surede hayata gecıcek ınsallah onerılerınızede acıgız bu arada bızımle dusuncelerınızı paylasabılırsınız arkadaslar =)

Harika olmuş abi harika ellerinize sağlık böyle yenilikler süper oluyor

online video yaya elimden geldiğince video koyucam özel seçmelerim var kayıtlı

5konu açtım onlar için:D

bide oyun bölümü tam süper olmuş turnuva açtım bekliyorum arkadaşlar

Çok süper olmuş emeği geçen herkese teşekkür ederim.

hayırlı olsun, eline sağlık abi. benimde aklımda bi kaç şey var. kafa kafaya vurmamız mümkün mü? hackhell için yeni bir dönem açılıyor. cs serveri ile sınırlı kalmasını istemiyorum. aklımda başka oyunlarda var. ama cs ye talep az olduğu için bu planlarda askıya alınıyor haliyle.

HAyırLI olsun..Emegine SAglık Dark ;)

walla hayırlı olsun diorum hackhell farkını herşekilde gösteriyor iyikide hackhelle üyeyim. üye olduğuma pişman deilim. aradığım herşeyi bulduğunuz için teşekkür ediorum. emeğinize sağlık diyorum sözü size bırakıyorum

Geri