yeni üyeye yardım lütfen

erdo_61

New member
Reaction score
0
slm adım erdinç yeni katıldım foruma pcim ile ilgili sorunlarım var acaba yardımcı olabilecek birileri varmı?şimdiden tşkler

hoşgeldin
ne gibi sorunlar var ?? tahmin ederekmi bulalım :)

bilgisyarım çok kasıor yani görüntülü konuşma acınca müzik dinleyemiyorum yeteri kadar ramimde var 1.75 gb ama pc çok aksıor ne yapmam gerek?şimdiden tşkkrler

:victoryBaşlat,çalıştır,msconfig başlangıça tıkla orda gereksiz çalışan herhangi bir program varmı bende mesela bir sürü program var ama yalnız 5 tane başlangıçta çalışıyo 2.msconfigden kullanmadığın servisleri kapatabilirsin mesela sistem geri yükleme,hata mesajlarını kapatma, disk temizliği tavsiyem Advanced SystemCare süper bi program, dahası denetim masasından sisteme gir ordan gelişmiş ordanda performansa tıkla en iyi performans için ayarla vardır onu tıkla. Bunlar tabi xp pro için geçerli Vistayı kullanmadığım için bilmiyorum.:victory

bilgisyarım çok kasıor yani görüntülü konuşma acınca müzik dinleyemiyorum yeteri kadar ramimde var 1.75 gb ama pc çok aksıor ne yapmam gerek?şimdiden tşkkrler

öncelikle konunu güncelle sana daha iyi yardımcı olacaklardır..

arkaplanda çalışan pro varsa çok fazla işlemci veya ram harcıyabilir bunu öğrenmek için klavyeden ctrl+alt+delete kombinasyonlarını kullanarak görev yöneticisi aç oradan performansı tıkla bak bakalım ne kadar ram kullanıyor senin pc eğer fazla kullanıyor ise yüklediğin proyu kaldır..

değilse aşağıdaki link sana yardımcı olacaktır..

http://www.hackhell.com/programlar/...v2-pcnizin-donma-ve-cokme-sorununa-karsi.html

birde ekran kartın düzgün olarak yüklümü ona bak işlemcini kontrol et..

Aramıza HoşGeLdin
İyi ForumLar

bence o tür programlar kesin sonuç değil bence en iyisi bir format çakk pc'ye düzeLir

bence İşlemcin , ekran kartın ve internet bağlantın biraz zayıf...haksızmıyım?
özelliklerini yazmamışsında ...

eğer sorun yeni başladıysa en iyisi format .regedite gir msconfige gir wirüs tarat hepsi hikaye tek ve kesin çözüm format
format attıgındada sorun dewam ediyorsa senin pc tarih olmuş onun için kulandığın programların eski sürümlerini kullan mesala winamın şu an 3.5 kullanıyosan 2.0 kullan efect programı kullanma msn nin 7.0 altı sürümleri kullan unutmaki her yükseltilen sürüm makinaya extra yük demek bide startupla çalışan programları fazla gerekmedikçe yükleme eger becerebiliyosan yüklediğin programları yüklerken startup özelligini kaldırki windows her açıldığında çalışmasın ( startup nedir diye soracak olursan sağ alt köşede saatin yanında simgesi olan programlardır bunlar windowsu her açtıgında windowsla birlikte açılır ve sürekli ram dan çalar sağ tık exit ile gereksiz olanları her açtıgında kapatabilirsin )

msconfig i yapmıştım zaten ekran kartı düzgün çalışıyor formatla alaksı yok her ay format atıorm ama hep aynısı 256 mb ekran kartı 1.75 bg ram 2.4clron işlemci 200gb harddisk temizleme disk birleştirmeden tutun hepsini yükledm tune up programı ad aware kaspersky gibi programlarda kullanıyorum

Sana kesin çözüm Saglam AvLer ile bitaratma işlemi yap kesin sonuç almak istiyosan Kis 2009 + Avast + Nod32
Daha sonra Ekran Kartı Driwer güncellemesi yap

işe yaramadı ama gözle görünür bi fark var dersen format atıp Anakart ekran kartı driwer güncellemesi yap kesin çözülür saygılar

Geri