yeni üyelere neden bu kadar kötü davranılıyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kuzay

Pesimist
Altın Üye
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy

arkadaslar dikkat ediyorum yeni uyelere yada yanlış yapan bişey ögrenmek isteyen kişilere burda bazı arkadaslar laf sokmaya dalga gecmeye hatta hatta aşalayıcı mesajlarla cevap veriyorlar ilgililerin dikkatine......

SAna ÖYle GELiyor...

böyle bir izlenim edinmene yol açan başlık veya başlıklar hangileri ?

bende çok rastladım haklısın kemal.bişey biliyomuş havalarına girenler yapıyor.bizde pc hakkında bişeyler öğrenmek için geldik buraya.bugün mesela bu program hoşuma gitti indirim dedim burda hoppalaaaaaaa %50 si tamamlanmadan pcyi mahvetti kitledi virüslüymüş hemen kapadım falan zaten virüs programı çıldırdı o anda.neyse niye dikkat etmedin böle linkler veriyosun falan dedim,adamın biride niye emeğe saygı demiyosunuz,böle programları bilmiyosunuz falan dedi.bişey biliyomuş havasına girdi tabi.çok gıcık oldum.ilk oldu böle virüslü bişey heralde kızarım.burası kaliteli bişey insan dikkat eder.sinir olduğum nokta başlığın sahibinin değilde alakasız birinin bana laf sölemesi.neyse ya.temizledim pcyi ama yavaşladı pencereler boş açılıyor.sağolsun sabah bişey yoktu. sayesinde.

yanlış bire konu açılıyor hemen vay burası yeri okumuyoırmsun kuralların falan hep sert yakışıksız mesajlar biri bi istekte bulunmuş konuşan meşe geldi ilgilenin tarzı mesajlar baskası bişey ogrenemk istiyor hemen orda yazıyor kormusun bakmıyormusn gibi bi cok mesaj yazıldı size denk gelmemesi ilginçç.....

ya nerde o eski forum adabı :D

Çözümsüzlüğe adım atmaya devam ediyorsunuz, somut birşeyler söz konusumu diye link istedim verme lütfunda bulunmadın ve hala aynı iddia yı yapıyorsun, o halde söylemiş olduğun şekilde bir sorun bulunmadığı ortaya çıkıyor, konuyu kapıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri