Yeni ßaşLayanLar Yardım ßöLümü HK.

TEKNİSYEN4

New member
Reaction score
0
Verdiğin linki tıkladığımda böyle bir sayfa çıkıyor ve bende forum bölümlerindede "yeni başlayanlar yardım " bölümü görünmüyor sabahtan vardı ama şimdi yok lütfen yardım

121pipv.jpg

Sorun Nedir ? :saskin

Iyıde yenı baslayanlar yardım bolumune bende baskaları gırebılıyor senın neden gıremedıgın hakkında bı fıkrım yok acıkcası ...

uLash Linki verirmisin ;)

Sorun Nedir ? :saskin

FORUMDA YENİ BAŞLAYANLAR YARDIM BÖLÜMÜ BENDE ÇIKMIYOR DEMİN ULASH KARDEŞ LİNK VERDİ LİNKE TIKLADIĞIMDADA YUKARIDAKİ UYARI SAYFASI ÇIKIYOR FORUM BÖLÜMLERİNDEDE İLGİLİ BÖLÜM BENDE GÖZÜKMÜYOR LÜTFEN YARDIM KONOWN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

anLadım o zaman bu konuyu onerıler sıkayetler bolumune ac bı danıs sıtenın ust yetkılerıne onlar sana gereklı bır cevap verırler emınım .

Konuyu ÖneriLer Şikayete Yardım oLarak Taşıyorum üst Düzey Yönetim Gerekeni yapıcaktır..

bölüme başka tarayıcıyla girmeyi denedinmi?

oda ne ya bu linklere tıkladıgımda bende giremıyorum giriş yetkınız yok dıyor

Bende Giremiyorum Giriş Yetkiniz Yok Diyor :saskin

ßen internet expLorerden kuLLanici adi şifre girmeden ßiLe giriyorum

97pd0g.jpg

Enteresan ie den Giriyor Firefoxtan Girmiyor :saskin

Møñàr¢hïè, Sizin bu Sayfaya giris yetkiniz bulunmuyor. Asagidaki sebeplerden birinin rolü olabilir:

1. Baska bir Üyenin yazmis oldugu Mesaji degistirmek yada Yönetici Panelini kullanmak istiyorsunuz.
2. Mesaj yazmak istediyseniz eger Üyeliginiz yasaklanmis yada Üyeliginizin aktiflestirilmesi gerekebilir.

aynen böle dıyor bendede...

bölüme başka tarayıcıyla girmeyi denedinmi?

İE 7 kullanıyorum dediğiniz gibi fire foxt'a denedim ilgili bölüm görünüyor fakat İE7 kullanmaya alışığım daha doğrusu hoşuma gidiyor bu durum düzeltilemezmi İE7' de ilgili bölümü göremezmiyim?

Diğer arkadaşların yazdığı eklentilerede bakarsak genel bir sorun var herhalde.

allah allah bendede aynı sorun oldu :saskin

15xtop2.jpg

Geri