Yeni ÜyeLer İçin Bir ÖneRi =)

adanalı

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar şimdiden yaptığınız bütün yorumlar için teşekkürler...

Ben önerime söliim...

Şimdi yeni üye olanlar geliorlar..
HACKHELL BÖLÜMÜNE BEN MOD OLMAK İSTİYORUM vs..
Şeyler söylüorlar.. Başka bölümlerdede forum kurallarını okumadan
konu açıyorlar..Buda sitemizde konu kirliliğine yol açıyor..

Bunu önlemek amacıyla bir dosya oluşturabiliriz ve insanlar üye oldukları zaman
bu dosyayı indirip forum kurallarını ve forum kılavuzunu kullanabilirler...

Ben 1 Tıkla Okuyucakları Seyi

İndirip Hiç Okuycaklarını Sanmıyorum...

sana sorayım... acaba sen ilk üye olduğunda hangi forum kuralını okudun? açıkça söyleyeyim ben okumadım. çünkü aradığım bir şey vardı ve bu sitedeydi. girdim aldım biraz forumda dolaştım çıktım. bir daha girip girmeyeceğimi bilmediğim bir sitenin kurallarını neden okuyayım. sonradan site hoşuma gitti ve sürekli girmeye başladım ve yavaş yavaş da hangi bölümde hangi kurallar geçerli öğrendim.

bence hiç kimse o hazırlanan dosyayı indirmez. ki bildiğim kadarıyla sitenin kullanımı ile ilgili öyle bir şey var zaten.

Bırakalım yaşayarak öğrensinler diğer arkadaşaların fikirlerine katılıyorum.önerin iyi niyetli fakat uygulanması zor

Açıkcası ben forum kurallarını okumadım üye olduğumda. Geçen ay okudum sanırım :D :utan

sana sorayım... acaba sen ilk üye olduğunda hangi forum kuralını okudun? açıkça söyleyeyim ben okumadım. çünkü aradığım bir şey vardı ve bu sitedeydi. girdim aldım biraz forumda dolaştım çıktım. bir daha girip girmeyeceğimi bilmediğim bir sitenin kurallarını neden okuyayım. sonradan site hoşuma gitti ve sürekli girmeye başladım ve yavaş yavaş da hangi bölümde hangi kurallar geçerli öğrendim.

bence hiç kimse o hazırlanan dosyayı indirmez. ki bildiğim kadarıyla sitenin kullanımı ile ilgili öyle bir şey var zaten.

Evet Arkadaşıma KatıLıyorum Benim Hikayemde Aynen BöyLe Çoğuda ÖyLe.. KuraLlara Vakit Ayıracak Pek Yoktur. ZamanLa KendiLiğinden ALışıyorsuzn Zaten :)

yanlış düşünüosun sonsuzluğa çoğu kişi öle bir program yapsak indirir..

bence 3000 mesajın altındakiler oraya konu açamasınlar..

sağol kardeşim iyi öneri :D

Bence De BÖle BİŞey Gereksİz Olur
Hem De KullanilcaĞina Ben De HİÇ İnanmiyorum Ayricaa

üye olurken forum kurallarını kaç kişi okuyor merak ediyorum. hiç ama hiç okumadım... daha sonra bölümlerin kurallarını ve forum kurallarını öğrendim...

mod adaylığı konusu çok tartışıldı bir sonuç çıkmadı...

ben yeni üyeyim daha önceki üyeliğim iptal oldu ve nedenini hala anlamadım :(

Geri