yemekteyiz proğramı hakkında ne düşünüyorsunuz...

yemekteyiz proğramı ile alakalı düşüncelerinizi alabilirmiyim

• güzel yemeklerin yapıldığı bir proğram

Kullanılan: 4 3.7%
  • insanların birbirine saldırmak için bahane aradığı bir proğram

Kullanılan: 104 96.3%

• Kullanılan toplam oy
    108
acayip bir program adamlar yemeklere laf yapıo sanki hayatında çok yemiş hatta evde ne yiyo bu adamlar ya beni deli ediyolar walla :D:D

Bulmuş da bunamışların yer aldığı ve mantıını(!) hala çözemediğim program.Saçma yani

Önceden Senaryo YazıLıyo OnLarda Oynuyo

2 Kere FeLan İzLedim Hep Aynı Tas Aynı Hamam

Birbirlerini Rezil Etmek Icin Bir araya Gelen Insanlar =)

ithal edilmis bir program sinir oluyorum böyle programlara niye oturup düsünmez bu televizyoncular giderler baska ülkelerden program calarlar??

Yok bunun tuzu az yok şu acı olmuş git lan evinde ye o zaman misafir umduğunu değil bulduğunu yer. Çok Alâkalı olamyacak belki ama şunu da söylemeden geçemiycem;
"Eşek hoşaftan ne anlar" :)

Toplumdaki çöküşün bir aynası bence
Kibarlık Tavazu gibi kavramların bittiğini gösteren bizi biz yapan değerlerden ne kadar uzaklaştığmızı gösteren bir yapım.
Düzgün insanlar seçilmiş olsa mükemmel bir program ola bilecek bir konspti var ama.

uyuz oluom oraya cıkan elemanlara. hele gecen gün toplamıslar bütün asortik sosyetik insanları bi araya garibim bi gotik kızıda atmıslar aralarına. biri dio gürgüf mantarı. öteki dio mozerelle peyniri. biri dio pekin ördei. garibim bi otarafa bakıo bi butarafa corba tuzlu olmus dio. hiçte anlamam öle 98 parca catal kasık bıcaktan sofra düzeninden. bizde koyarsın bi çatal bi kaşık. hepsini aynı catal kasıkla yersin:D bıcak bile nadir olarak gelir sofraya:D

gerizekalıların toplanıp yemekleri deil birbirlerini yedkleri bi yarışma sadece....çok salak salak insanlar var...izleynce sinirden köpürüorum...o yüzden izlemiyorum bile..

çok kötü bir proğram

insanların ekmek bulamadığı bu zamanda israfın vede nimetin beğenilmeme gibi bir lüksün içine insanları düşürdüğü bir proğram.bence

cok haklısın bence kaldırılmalı...

valla arkadaşlar hiç oturup izlemedim ama bir kaç kez zap yaparken baktığım kadarıyla insanların sonuçta alacakları para ödülü uğruna yapmadıkları rezillikleri bırakmadığı bir program türü bence :)

sımdıye kadar okadar yarısmacı yarıstı ya aga 1 tena adamda ıyı yemek yapsın ya hep tuzu eksık eksıkse ek yagı fazla bahane bahane odul para olunce beğense bıle burun bukuolar :S :D:D:D

arkadaslar bu kadar sapikca bi program olamaz biz buyuklerimizden nimete sukretmeyi nimete saygisizlik etmemeyi ogrendik bu kendini bilmezler bizim bu degerlerle dalga geciyo kendileri gibi bi nesil yetistirmek istiyo bence dis destekli nitekim soyunmaz denen osmanli kadinini ne hale getirdiler en yakinimizin ustunde affedersiniz bisey yok....bu tur programlari izleyerek ancak onlarin ekmegine yag surmus oluruz...

sinir bozucu bi program

Geri