Yellow Pages Scripts [NULL

babaçok saol ya valla tam adığım şeydi bide kurulumu hakkında bilgi verebilirmisin ? :D saygılarrr

siteyi kurdum. ancakbir sorun var

arkadaslar siteyi kurup denedim. tek sorun mail de olusuyor. uye olan kişiye aktivasyon email i nasıl gidiyor anlamadım. tum denemelerime ragmen basarılı olamadim. lutfen birisi uyelik te ki email sistemini anlatabilirmi

asagıdaki nereleri dolduracagız. yada editleyecegiz?

if (!eregi("index.php", $_SERVER['PHP_SELF'])) {
die ("You can't access this file directly...");
}

require_once("mainfile.php");
global $link,$prefix,$site_name,$site_url;
include("header.php");
if(empty($_POST["name"]) || empty($_POST["email"]) || empty($_POST["email2"]) || empty($_POST["pass"])
|| empty($_POST["pass2"]))
{
echo""._YPFORMINCOMPLETE."";
}else if($_POST["email"] != $_POST["email2"]){
echo""._YPEMAILDONOTMATCH."";
}elseif(!checkemail($_POST["email"])){
echo""._YPEMAILINVALID."";
}elseif($_POST["pass"]!=$_POST["pass2"]){
echo""._YPPASSDONOTMATCH."";
}elseif(strlen($_POST["pass"])<5 ){
echo""._YPPASSLENGTH."";
}else {
$name=trim($_POST["name"]);
$email=trim($_POST["email"]);
$pass=md5(trim($_POST["pass"]));
$date=time();
$result=@mysql_query("SELECT user_id from ".$prefix."_user where user_name='$name' OR user_email='$email'",$link);
$found=@mysql_num_rows($result);
if($found==1){
echo""._YPUSEREXIST."";
}else{
$code=random();
$result2=@mysql_query("INSERT INTO ".$prefix."_user_temp (user_name,user_email,user_pass,user_code,user_date) values('$name','$email','$pass',$code,$date)",$link);
if($result2){
echo""._YPVERIFICATIONLINKSENT."";
$subject=""._VERFICATIONSUBJECT."";
$message=""._VERIFICATIONLINK."";
$message.="\n$site_url/index.php?file=verifyreg&c=$code\n\nThanks very much,\n$site_name\n$site_url";
sendmail($email,$subject,$message,$site_name,$admin_email);
}else {
echo"".YPREGFAILED."";
}
}

}

echo"<p><p>";
include("footer.php");
?>

mainfile.php
header.php

Hocam bu iki sayfada sorun yok ise mail sunucu ayarlarından kaynaklanıyoru olabilir..Verdiği hatayıda yazsa idin daha iyi olurdu aslında yada kurdugun adresi yazıp birde biz gorse idik..Boyle ne desek rasgele soylemiş oluruz..

adres burası

umitgenc' Alıntı:
mainfile.php
header.php

Hocam bu iki sayfada sorun yok ise mail sunucu ayarlarından kaynaklanıyoru olabilir..Verdiği hatayıda yazsa idin daha iyi olurdu aslında yada kurdugun adresi yazıp birde biz gorse idik..Boyle ne desek rasgele soylemiş oluruz..
hocam sorun su: uye olunduktan sonra uyenin email adresine aktivasyon kodu gitmesi gerekiyor. ama gitmiyor.
kurdugum adres ise:http://sazsaz.awardspace.com/ bu bir deneme idi

linkte bişi yokki :D dediği gibi arkadaşın hatayıda bi göstettirirsen bakıverelim...

aman ellerin dert görmesin sağol :D

sorun çözülmüştür arkadaşlar :D emeğ,nize sağlık

Geri