Yekta Güngör Özden, CIA ajanı çıktı

Eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Yekta Güngör Özden, bir gazetede kendisine yönelik ortaya atılan “MİT ajanı” iddialarına yanıt verdi...

Gazeteci Zihni Çakır’ın, son kitabında “MİT tarafından hazırlanan ve eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Yekta Güngör Özden'in CIA ajanı” olduğunu iddia eden bilgilere yer vermesi, Özden’in sert tepkisine yol açtı.

Özden, ANKA’ya yaptığı açıklamada, yazar hakkında dava açacağını belirtti ve şunları söyledi:
“Bir Anayasa Mahkemesi Başkanı bir ajan ise bunu bilen özel kişilerle resmi kuruluşların ilgili makamlara duyurmaması vatan hainliğiyle birdir. 1994’te bana yüklenen bu ilişki biliniyorsa 1995’te yeniden başkan seçilmem niçin önlenmemiştir. ABD ile ilgili yazılarım ve konuşmaların ortadadır. Kitaplarım ortadadır.

Hiçbir Amerikalıyı tanımadığım, hiçbir ilişkim bulunmadığı, hiçbir zaman ABD’ye gidip gelmediğim halde bu yakıştırmayı yapmanın onursuzluğu ve alçaklığı açıktır. Avukatlarım gereken davayı açacak. Anayasa Mahkemesi’nin bir başkanının itibarı, saygınlığı MİT’in saygınlığından aşağıda değildir. Böyle bir belge MİT’e ait olarak gösterildiği için, ilgililer açıklamaya davet ediyorum.”

http://www.iyibilgi.com/haber.php?haber_id=67085

Ortalık Ergenekon ile ilgili iddia ve suçlulardan geçilmiyorda ellerinde bu kadar bilgi ve delil varda peki daha hala nerde bu iddianame?Ergenekon her geçen gün bir mizah öyküsüne dönüşüyor.

kendisi en güzel cevabı vermiş :clap:clap

bu dinci medya da iddanamesi bile olmayan ergenekon hakkında herşeyi biliyo helal olsun adamlara..
bu dinci medya CIA ajanlarından kurulmuş olmasın...

akp ve destekçileri de soros'un ajanıymış...
biliyosunuz soros eskiden cia'in gizliden yaptıklarını şimdi açıktan yapıyor. yani abd'nin istediği kişileri iktidara taşıyor...

turuncu devrim misali...

biliyorsunuz bu ülkede doğru olan "yanlıştır"
biliyorsunuz akp karşıtları ya ajan yada ergenekon bağı oluyorlar.

artık bu tür haberleri gördüğümde es geçiyorum çünkü basit şeyler umursamamız gerektiği söylensede umursanmayacak şeyler..

ajanmış , yahu ne mantıkdasınız adam ajan olsa nasıl hemen çözeceksin. cia ajanı birde
öyle olsa kesinlikle çözemezsiniz. sadece bu haberin ezik birkaç toplumun savunması olarak görüyorum

herzaman söylemişimdir. ilk satırdada yazdığım gibi,

Bu Ülkede Son 5 Senedir Doğru Olan "yanlıştır"

Eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Yekta Güngör Özden, bir gazetede kendisine yönelik ortaya atılan “MİT ajanı” iddialarına yanıt verdi...

Gazeteci Zihni Çakır’ın, son kitabında “MİT tarafından hazırlanan ve eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Yekta Güngör Özden'in CIA ajanı” olduğunu iddia eden bilgilere yer vermesi, Özden’in sert tepkisine yol açtı.

Özden, ANKA’ya yaptığı açıklamada, yazar hakkında dava açacağını belirtti ve şunları söyledi:
“Bir Anayasa Mahkemesi Başkanı bir ajan ise bunu bilen özel kişilerle resmi kuruluşların ilgili makamlara duyurmaması vatan hainliğiyle birdir. 1994’te bana yüklenen bu ilişki biliniyorsa 1995’te yeniden başkan seçilmem niçin önlenmemiştir. ABD ile ilgili yazılarım ve konuşmaların ortadadır. Kitaplarım ortadadır.

Hiçbir Amerikalıyı tanımadığım, hiçbir ilişkim bulunmadığı, hiçbir zaman ABD’ye gidip gelmediğim halde bu yakıştırmayı yapmanın onursuzluğu ve alçaklığı açıktır. Avukatlarım gereken davayı açacak. Anayasa Mahkemesi’nin bir başkanının itibarı, saygınlığı MİT’in saygınlığından aşağıda değildir. Böyle bir belge MİT’e ait olarak gösterildiği için, ilgililer açıklamaya davet ediyorum.”

http://www.iyibilgi.com/haber.php?haber_id=67085

Ortalık Ergenekon ile ilgili iddia ve suçlulardan geçilmiyorda ellerinde bu kadar bilgi ve delil varda peki daha hala nerde bu iddianame?Ergenekon her geçen gün bir mizah öyküsüne dönüşüyor.

Tebrik ederim Sedapınar.Bu yalanlama bu ...... iftiracıların gerçek yüzüdür.bu düşman işbirlikçi satılıklar.vatanseverleri içten vuran hainlerdir.Nerede Cumhuriyete sahip çıkan var bu hainler onları karalamak için ellerinden geleni yaparlar.Üstelik bunu yaparkende Müslümanlık kılıgına girerler yada hiç bir dini bilgisi olmadıklarından dindarım deyip bu tür tetikçi hainlerin,gerçek ajanların dolduruşlarıyla ortalıkta kol gezerler.Gerçekte okur yazar aydınlarımızın bu oyunları bilirler.Gerçekten Vatanseverlerin etrafı sarılmıştır.Her taraf ajan kaynamaktadır.Şerefsiz kaynamaktadır.O kadar şerefsiz doludur ki etraf adam çıkar ortaya nutuk atar Vatanseverlikte herkesi lafla geçer ama sonra düşmana silahını satar.Bu kadar ajan ortada kol gezerken ve ülke karış karış peşkeş çekilirken bazıları o kadar başarısızlığına ragmen ancak ajanların sahip olabilecegi komlekse sahip oldugunu kanıtlarcasına "parti küçük olsun benim olsun mantığıyla hareket etmektedirler."Vatanseverlerin artık bir şekilde,bu ajanlardan kurtulması gerekmektedir.

Çok aşşağılık bir iddia,Yekta Güngör Özden ajan olmasına ajan ama Atatürk Türkiyesinin ajanı.Ama ne acıdırki bu ülkeyi yöneten kadrolarda TC ihanet edenlerin olduğunu en aptal beyinler bile görüyor.Ama aynı frekansta olanlar sadece seyretmekle,sağa sola çamur atmaktalar,aptallar bilmiyorlarki bu gemi battığında onlarda batacaklar.

kaynakta çok sağlammış........

Geri